Βασικά πλεονεκτήματα στο online στοίχημα

0 15

Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για τα τυχερά παιχνίδια και το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα υποχρεώνει τις εταιρίες να αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους. Ο ανταγωνισμός στον χώρο έχει άμεσο αντίκτυπο στους παίκτες με το online στοίχημα στη Novibet να αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους περισσότερους από αυτούς. Η μεταφορά του παιχνιδιού στο διαδίκτυο είναι πλέον γεγονός. Οι εφαρμογές που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες αδιαμφισβήτητα διευκολύνουν  το παιχνίδι σας και κάνουν πιο διασκεδαστική την ενασχόληση με το στοίχημα. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που βρίσκει ο παίκτης στο διαδικτυακό στοίχημα και τον κάνει να το προτιμήσει από τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα επίγεια πρακτορεία;

Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών

Είναι δεδομένο πως το διαδικτυακό στοίχημα προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά γεγονότα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες αθλήματα ανάλογα με τις ειδικές γνώσεις που μπορεί να έχετε σε κάποια από αυτά. Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον από τη στιγμή που εκατοντάδες στοιχήματα συνοδεύουν κάθε αναμέτρηση στο κουπόνι σας. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε βασικά πονταρίσματα αλλά και δεκάδες ειδικά στοιχήματα σε κάθε περίσταση. Σε πολλές περιπτώσεις η μεγάλη αυτή ποικιλία σε αναμετρήσεις και στοιχήματα μπορεί να μπερδέψει τους παίκτες και ιδιαίτερα τους αρχάριους. Στην πορεία όμως και όσο εξοικειώνεστε με τη διαδικασία θα μπορέσετε να κατανοήσετε το πλεονέκτημα που δίνει στο παιχνίδι σας.

Υψηλότερες αποδόσεις

Ένας από τους βασικούς λόγους που έστρεψε τους παίκτες στο διαδικτυακό στοίχημα ήταν και συνεχίζει να είναι και σήμερα οι υψηλές αποδόσεις που αυτό προσφέρει. Σε κάθε περίπτωση σε μία online στοιχηματική εταιρία απολαμβάνετε χαμηλότερη γκανιότα σε σύγκριση με τα επίγεια πρακτορεία. Τα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα στο διαδίκτυο επιτρέπει στους bookmakers να προσφέρουν ελκυστικές τιμές σε όλα ανεξαιρέτως τα στοιχηματικά γεγονότα. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που θα βρείτε μέχρι και 0% γκανιότα σε δημοφιλείς αναμετρήσεις που λειτουργούν παράλληλα ως ένα μέσο διαφήμισης για τις ίδιες τις εταιρίες.

Ζωντανό στοίχημα και live μεταδόσεις

Το live betting είναι πλέον από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο διαδικτυακό στοίχημα. Βασική επιλογή για αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους παίκτες καθώς έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι. Τοποθετώντας τα στοιχήματά σας ζωντανά μπορείτε όχι μόνο να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα για την έκβαση μίας αναμέτρησης αλλά κυρίως να διορθώσετε στοιχήματα που μπήκαν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αποδόσεις μεταβάλλονται στο live στοίχημα ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργώντας ευκαιρίες για όσους έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Οι περισσότερες εταιρίες έχουν καταφέρει να προσθέσουν live streaming σε μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά σημαντικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο κάνοντας ακόμα πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα την ενασχόλησή σας με το στοίχημα. Ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης για να στήσει καλύτερα τη στρατηγική του. Σχηματίστε εικόνα για τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα και τοποθετήστε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα στοιχήματά σας.

Άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό 24/7

Επιλέγοντας να ποντάρετε σε μία online στοιχηματική εταιρία έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το επιθυμήσετε. Χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως από χρονικούς περιορισμούς λόγω ωραρίων μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας από όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα αποφεύγοντας χρονοβόρες αναμονές και μετακινήσεις.

Μπόνους εγγραφής*  και προσφορές στο online στοίχημα

Στην προσπάθεια να φέρουν περισσότερους παίκτες στις στοιχηματικές τους πλατφόρμες οι bookmakers προσφέρουν μπόνους και free bets σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι ένας αρκετά συνηθισμένος τρόπος για να τραβήξουν την προσοχή των παικτών και να τονώσουν σημαντικά τη διάθεση και την ψυχολογία τους. Ανοίγοντας έναν στοιχηματικό λογαριασμό ο bookmaker θα πιστώσει στον λογαριασμό σας ένα σημαντικό μπόνους. Παράλληλα όσο περισσότερο παίζετε τόσο μεγαλύτερες προσφορές σας περιμένουν με free bets και άλλες προωθητικές ενέργειες. Προσοχή ωστόσο γιατί όλες οι προσφορές και τα μπόνους συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις που θα πρέπει να εκπληρώσετε προκειμένου να απελευθερώσετε τα κέρδη σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Σε όλες τις online στοιχηματικές εταιρίες μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια από το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσεις στο παιχνίδι σου μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Τα περισσότερα λειτουργούν όλο το 24ωρο και αποτελούν εγγύηση ασφάλεια και αξιοπιστίας στο παιχνίδι σας.

 

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.