Πώς θα είστε πάντα στιλάτες

0 958

Έχει έρθει η ώρα να το παραδεχτούμε. Λατρεύουμε τα ψώνια, αλλά καμιά φορά μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσουμε τι θα ήταν καλύτερο να φορέσουμε σε κάθε περίπτωση. Ή μπορεί γενικότερα να μην είμαστε απόλυτα σίγουρες τι θεωρείται αρκετά stylish, ώστε να ντυνόμαστε «σωστά».

Αν δυσκολεύεστε με όλα αυτά, υπάρχουν μερικές γενικές οδηγίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

  • Μην το παρακάνετε

Εκτός αν έχετε υιοθετήσει το boho στυλ, οπότε έχετε το περιθώριο να φορέσετε κυριολεκτικά όλα σας τα κοσμήματα. Αυτή η συμβουλή έχει να κάνει και με τα ρούχα. Γενικότερα, εσείς θα αποφασίσετε τι θα ήταν καλύτερο να μην συμπεριλάβετε στο εκάστοτε outfit, αλλά γενικά ο μινιμαλισμός κερδίζει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Επίσης, δεν χρειάζεστε τρεις ντουλάπες με ρούχα. Μπορείτε να επενδύσετε σε λίγα, αλλά διαχρονικά κομμάτια, αλλά και σε κάποια βασικά ρούχα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς, όπως είναι τα απλά γυναικεία φορέματα και τα τζιν, τα οποία θα σας εξυπηρετήσουν σίγουρα προσφέροντας τον «καμβά» πάνω στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ.

  • Προσδιορίστε το δικό σας στυλ

Αν αποφασίσετε ποιο είναι το στυλ που σας εκφράζει, θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε και καλύτερες επιλογές ρούχων. Κατ’ επέκταση, αφού θα επιλέγετε κομμάτια τα οποία έχετε αποφασίσει πως σας κολακεύουν και πως ταιριάζουν συνολικά με την εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε, θα αισθάνεστε και πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Για να είστε στιλάτες είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά με αυτά που φοράτε. Για παράδειγμα, αν σας αρέσουν συγκεκριμένα γυναικεία φορέματα, δεν πρέπει να περιοριστείτε μόνο στα trends που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή ή να επιλέξετε ένα μήκος που δεν σας βολεύει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να πειραματιστείτε κιόλας! Μιλώντας για trends…

  • Μην απορρίπτετε εντελώς τη μόδα

Σίγουρα είναι σημαντικό να έχετε το δικό σας στυλ, αλλά μην απορρίψετε ένα trend προτού του δώσετε μια ευκαιρία. Μπορεί να δοκιμάσετε κάτι και να συνειδητοποιήσετε πως ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική και τις γενικότερες επιλογές σας. Παρακολουθήστε τα trends για να δείτε ποια φαίνονται να έχουν μέλλον, αλλά και ποια μπορεί να επανέρχονται με διαφορετικό τρόπο.

  • Τα ρούχα πρέπει να έχουν σωστή εφαρμογή

Το να εφαρμόζουν τα ρούχα σωστά στο σώμα σας, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο στυλ σας. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αν το μέγεθός τους είναι σωστό. Για παράδειγμα, ένα παντελόνι δεν πρέπει να σέρνεται όταν το φοράτε και οι ραφές σε μια μπλούζα, οι οποίες τραβάνε και το μάτι, πρέπει να φτάνουν στην γωνία από τους ώμους σας και όχι πιο κάτω.

Το πιο σημαντικό tip από όλα είναι να αισθάνεστε όμορφα με τα ρούχα που φοράτε. Αν νιώθετε καλά, αυτό θα εκπέμπετε κιόλας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr