Ποιο δέντρο γάτας πρέπει να πάρω για τη γάτα μου;

0 38

Με τόσες πολλές επιλογές, πώς ξέρετε ποιο δέντρο γάτας είναι κατάλληλο για τη γάτα σας; Ενώ μερικά είναι φθηνά, άλλα αποτελούν αρκετά μεγάλη επένδυση. Πριν αγοράσετε ένα δέντρο γάτας στο οποίο η γάτα σας θα περνάει πολύ χρόνο σε αυτό διασκεδάζοντας, προσδιορίστε τις επιθυμίες της γάτας σας, τι είναι αυτό που τους αρέσει και τι όχι.

Οι ενήλικες γάτες έχουν διαφορετικές ανάγκες από τα γατάκια. Τα σπίτια με πολλές γάτες θα απαιτήσουν διάφορα επίπεδα για να παίξουν, να κοιμηθούν και να ακονίσουν τα νύχια τους. Λοιπόν, πώς ξέρετε τι είδους γατόδεντρο ( Δείτε εδώ )

θα αρέσει περισσότερο στη γάτα σας;

Πρώτον, ας μιλήσουμε για τα γατάκια. Είναι τόσο χαριτωμένα και τόσο δραστήρια που θα παίζουν με οτιδήποτε, οποτεδήποτε τους κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ ξαφνικά μπορεί στο ίδιο σημείο να ξαπλώσουν για να κοιμηθούν. Τα γατάκια αγαπούν σχεδόν οτιδήποτε μοιάζει με δέντρο, κάτι που μπορούν να ανέβουν και να παίξουν και φυσικά να κοιμηθούν. Σημαντικό για τα γατάκια είναι να έχουν την επιλογή να ανέβουν στην κορυφή και στη συνέχεια να μάθουν να κατεβαίνουν μέχρι το πάτωμα. Θυμηθείτε ότι ένα γατάκι θα μετατραπεί γρήγορα σε γάτα. Εάν επιλέξετε ένα δέντρο πολύ μικρό, το γατάκι σας θα χρειαστεί ένα μεγαλύτερο σε κάποια στιγμή. Πολλαπλά επίπεδα επιτρέπουν στη γάτα σας να αποφασίσει εάν προτιμά να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ή σε χαμηλότερο επίπεδο. Μην σκεφτείτε μικρό γατάκι, μικρό δέντρο. Είναι καλό λοιπόν να επενδύστε σε κάτι που θα είναι χρήσιμο για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Οι ενήλικες γάτες προφανώς χρειάζονται ένα μεγαλύτερο δέντρο. Το δέντρο της γάτας πρέπει να έχει πολλαπλά επίπεδα, καθώς και ένα σημείο για ξεκούραση και ύπνο. Τοποθετήστε το μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο, το ιδανικό μέρος για παρακολούθηση πουλιών, ύπνο, παιχνίδι, σχεδόν οτιδήποτε θέλουν οι γάτες. Το σημείο που ακονίζουν τα νύχια τους, θα σώσει τα έπιπλα σας από ανεπιθύμητες γρατζουνιές.

Φυσικά, ο διαθέσιμος χώρος που έχετε στο σπίτι σας είναι ένας άλλος παράγοντας κατά την επιλογή σας. Εξετάστε την ανθεκτικότητα, την ευκολία καθαρισμού και το χρώμα. Πιθανότατα δεν θέλετε ένα ροζ δέντρο γάτας στο σαλόνι σας. Αναζητήστε προϊόντα ποιοτικά καθώς αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το κατοικίδιο σας και δεν θα θέλατε κάτι που πρόκειται να καταρρεύσει σε λίγους μήνες.

Τα περισσότερα μοντέλα σήμερα περιλαμβάνουν ένα κρεμαστό παιχνίδι για τη διασκέδαση των γατών σας. Όταν οι γάτες τρέχουν πάνω και κάτω από το δέντρο, αυτό το κρεμαστό παιχνίδι γίνεται ακαταμάχητο για τους μικρούς σας φίλους. Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι η τιμή. Μην ξεγελιέστε από την τιμή. Αναζητήστε ένα δέντρο γάτας που διαθέτει ανταλλακτικά. Είναι λιγότερο δαπανηρό να αντικαταστήσετε μερικά σημεία, παρά ολόκληρο το δέντρο. Συγκρίνετε διαφορετικές μάρκες, διαφορετικά μοντέλα, ύψος κλπ προτού αποφασίσετε. Υπάρχουν τόσα πολλά φθηνά, καλής ποιότητας δέντρα γάτας. Μην κάνετε μια βιαστική αγορά, ένα δέντρο γάτας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της υγείας, της ευτυχίας και της γενικής ευημερίας της γάτας σας.

Δείτε περισσότερα στο https://homeville.gr/

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.