Ποια είναι η καλύτερη θήκη iPhone 13 στην ελληνική αγορά και γιατί

0 887

Αν μόλις πήρες στα χέρια σου το καινούργιο σου iPhone 13, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα σκέφτεσαι συνεχώς μήπως σου πέσει και γρατζουνιστεί ή σπάσει. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που πρέπει άμεσα να αγοράσεις μια καλή θήκη που θα το προστατεύει επαρκώς και ταυτόχρονα φυσικά θα του δίνει στυλ.

Οι θήκες iPhone 13 στην αγορά είναι πάρα πολλές και διαθέτουν πληθώρα χαρακτηριστικών. Κάποιες από αυτές έχουν εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια, ενώ κάποιες άλλες επενδύουν περισσότερο στη μέγιστη προστασία. Συνεπώς, είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξει κανείς. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το αγαπημένο σου κινητό αξίζει την καλύτερη θήκη, ώστε να το χαίρεσαι για καιρό χωρίς καμία ανησυχία.

Εμείς διαλέξαμε τη νέα θήκη της ESR Air Armor HaloLock MagSafe Clear, η οποία διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών που την καθιστούν την ιδανική επιλογή ως προς την προστασία, την αισθητική αλλά και την άνεση που προσφέρει.

Αυξημένο χείλος

Το αυξημένο χείλος περιμετρικά της οθόνης και της κάμερας σημαίνει κάτι πολύ απλό. Ότι σε τυχόν πτώση, η οθόνη ή η κάμερα δεν θα έρθει σε επαφή με την επιφάνεια. Έτσι, δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει ή να γρατζουνιστεί, αφού η θήκη θα απορροφήσει τους κραδασμούς.

Αυτή είναι και η κύρια διαφορά με άλλες θήκες, οι οποίες ναι μεν είναι κομψές και λεπτές στην κατασκευή τους, όμως δεν έχουν αυξημένο χείλος περιμετρικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, απαιτείται κάποιου άλλου τύπου προστασία στην οθόνη, όπως tempered glass.

Drop test

Το θέμα, βέβαια, είναι το υλικό της θήκης να μπορεί να αντέξει τις πτώσεις και αυτό μπορεί να φανεί μόνο με ειδικά τεστ πτώσης που διενεργούν οι premium θήκες. Η συγκεκριμένη θήκη έχει λάβει το πιστοποιητικό Military Grade Standard Test Drop MIL-STD-810G, πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι έχει υποστεί αμέτρητες πτώσεις από διάφορα ύψη και σε διάφορες επιφάνειες, ώστε να πιστοποιηθεί ότι όντως μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς και θα προστατεύσει αποτελεσματικά το κινητό.

 

MagSafe

To MagSafe αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στη φόρτιση του κινητού, αφού επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση, απλά ακουμπώντας τη συσκευή στην ειδική βάση. Η θήκη της ESR είναι συμβατή με αυτό το σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βγάζεις τη θήκη, για να φορτίσεις το κινητό. Απλά το ακουμπάς στη βάση και όλα γίνονται εύκολα και εξαιρετικά γρήγορα.

Άλλες θήκες σιλικόνης που δεν έχουν ενσωματωμένους μαγνήτες πρέπει αναγκαστικά να αφαιρεθούν πριν τη χρήση της ασύρματης φόρτισης, κάτι που τελικά την καθιστά πολύπλοκη και καθόλου εύχρηστη.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες θήκες της ESR με MagSafe συμβατότητα, όπως η δερμάτινη Metro Leather.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το δέρμα είναι ότι δε μπορεί να λάβει το πιστοποιητικό του drop test, γιατί δεν είναι τόσο ανθεκτικό και αντικραδασμικό υλικό.

Κομψότητα

Κανείς δεν θέλει ένα ογκώδες κινητό λόγω της θήκης και η θήκη της ESR καταφέρνει να συνδυάσει τη λεπτή και ελαφριά κατασκευή με τη μέγιστη προστασία. Δεν προσθέτει όγκο ούτε βάρος στο κινητό, αλλά αντίθετα το περιβάλλει ακριβώς με όσο πάχος απαιτείται, ώστε να είναι προστατευμένο σε ενδεχόμενη πτώση.

Βεβαίως, πρόκειται για μια θήκη που κάνει ακριβώς αυτό, λαμβάνει υπόψη και την κομψότητα σε συνδυασμό με την προστασία. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις το iPhone σε adventure δραστηριότητες, τότε θα χρειαστείς μια θήκη με ενισχυμένο TPU περιμετρικά, η οποία μπορεί μεν να μην είναι τόσο καλαίσθητη, όμως προστατεύει το κινητό όχι μόνο από πτώσεις, αλλά και από υγρασία, σκόνη και κάθε κίνδυνο.

Αν σας άρεσε αυτή η θήκη iphone 13 μπορείτε να την βρείτε στο the-istore.gr σε εξαιρετική τιμή καθώς και πολλές παροιμίες και ανθεκτικές θήκες για όλα τα διαφορετικά μοντέλα iPhone.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.