Διαχρονικές κουζίνες που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

0 1.338

Τα trends στις κουζίνες σίγουρα είναι σημαντικά, εφόσον συμπεριλαμβάνουν τις τελευταίες καινονομίες που προτείνουν κορυφαίοι σχεδιαστές, ώστε η κουζίνα σας να είναι λειτουργική και όμορφη. Παρόλα αυτά, κάποιες τάσεις είναι μόνο αυτό — μόδα. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Κάποιες φορές επιστρέφουν, αλλά σίγουρα σε κάποιο σημείο είναι εντελώς ξεπερασμένες.

 

Φυσικά, δεν μπορούμε να σας υποχρεώσουμε να προτιμήσετε μια διαχρονική κουζίνα! Αυτό είναι θέμα γούστου και διαθέσιμου budget. Αν όμως θέλετε τη συμβουλή των ειδικών στα έπιπλα κουζίνας Dreamy Kitchen, μια διαχρονική κουζίνα θα σας κρατήσει ικανοποιημένους για πολλά χρόνια. Ας δούμε παρακάτω ποιες κουζίνες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

1. Κουζίνες σε γήινη χρωματική παλέτα

Σκεφτείτε μια τυρκουάζ ή κίτρινη κουζίνα. Είναι μεγάλη δήλωση αισθητικής! Οι πινελιές έντονου χρώματος εννοείται είναι μια υπέροχη ιδέα αν σας αρέσει το χρώμα, όμως είναι καλύτερο να εκφράζεται μέσω διακοσμητικών στοιχείων ή προσωρινών επίπλων, και όχι στα ντουλάπια ή στους πάγκους.Επενδύστε σε χρωματιστά χαλιά κουζίνας, σκεύη, λουλούδια, τραπεζομάντηλα, ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αυτά είναι στοιχεία που μπορείτε να αλλάξετε κάθε 10-20 χρόνια χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Όταν σχεδιάζετε την κουζίνα σας, προτιμήστε χρώματα γήινα και ήπια για τους πάγκους, τα ντουλάπια, και τα έπιπλα. Στο μέλλον θα μας ευχαριστείτε!

2. Πάνελ ντουλαπιών τύπου shaker

Αυτό το στυλ στα πάνελ ντουλαπιών κουζίνας είναι εγγυημένα κλασικό. Τα shaker ντουλάπια είναι εξαιρετικά τόσο για παραδοσιακά όσο και μοντέρνα στυλ κουζίνας. Αυτό τι σημαίνει; Πως ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε στην πορεία με την ανανέωση της κουζίνας σας, τα ντουλάπια σας θα παραμείνουν στη μόδα, καθότι διαχρονικά. Ακόμα ένα θετικό στοιχείο είναι πως δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση!

3. Ντουλάπια κουζίνας με γυαλί

Ακόμα ένα δημοφιλές στυλ εδώ και πολλά χρόνια, που δε λέει να φύγει από τη μόδα, είναι τα ντουλάπια κουζίνας με γυαλί. Είναι ένας ήπιος τρόπος να δώσουμε χαρακτήρα στην κουζίνα μας αφού προσφέρουν:

  • Αίσθημα μεγαλύτερου χώρου
  • Όμορφη λεπτομέρεια χωρίς κραυγαλέα στοιχεία
  • Ανάδειξη χρωμάτων από σκεύη που τοποθετούμε μέσα σε αυτά

4. Υλικά υψηλής ποιότητας

Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Τα καλά υλικά είναι ακριβά. Έχετε δίκιο. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή επένδυση την οποία αξίζει να κάνετε αν κρατήσετε την κουζίνα σας για πάρα πολλά χρόνια. Αν όμως σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση στα επόμενα 5-10 χρόνια, τότε φυσικά δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε υλικά υψηλής ποιότητας.

 

Οι διαχρονικές κουζίνες είναι πάντα βολικότερες από αυτές που προστάζουν οι τάσεις της μόδας. Επενδύετε σε κάτι κλασικό που θα παραμείνει αναλλοίωτο για χρόνια, και έτσι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, χωρίς να σκέφτεστε πως έχετε μείνει πίσω στη μόδα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr