Αθλητικά σουτιέν: Όλα όσα χρειάζεται για να είσαι πάλι σε φόρμα

0 142

Τα αθλητικά σουτιέν τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε μεγάλη δημοτικότητα. Αυτό δεν είναι απορίας άξιο, καθώς η άσκηση και το fitness έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Σταθερά, άνετα, αλλά και απορροφητικά, προσφέρουν στήριξη στο στήθος κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας.

 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σχετικά με τους λόγους που μια γυναίκα θα πρέπει να προτιμήσει ένα αθλητικό σουτιέν σε σχέση με έναν κανονικό στηθόδεσμο. Εξάλλου, πολλές φορές, μπορεί να συνδυάσει και να συντροφεύσει ένα trendy outfit. Γιατί λοιπόν να το προτιμήσεις;

 

Αθλητικά σουτιέν: Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν;

 • Λιγότερη δυσφορία 

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχουν είναι ότι περιορίζουν την κίνηση του στήθους. Πιο συγκεκριμένα, για τις γυναίκες που η άθληση είναι μέρος της καθημερινότητας τους, ένα αθλητικό μπουστάκι προσφέρει περισσότερη στήριξη σε σχέση με σουτιέν γυναικεία. Η χρήση τους προσφέρει λιγότερες αναπηδήσεις του στήθους κατά τη διάρκεια της άθλησης. Επιπλέον, παρέχουν πλήρη κάλυψη του στήθους. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στο σώμα, χωρίς περιορισμούς ή ενοχλήσεις.

 • Διατήρηση του σχήματος του στήθους 

Καθώς το στήθος με την πάροδο των ετών αλλάζει σχήμα, η χαλάρωση είναι γνωστή έννοια σε πολλές γυναίκες. Επιπλέον, στις νεαρές γυναίκες, η χρήση σουτιέν κατά την άθληση μπορεί να προκαλέσει διάφορα ζητήματα. Για την πρόληψη της εμφάνισης τους, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση των αθλητικών σουτιέν. Ο λόγος; Είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προσφορά στήριξης και σταθερότητας για τη διατήρηση του σχήματος του στήθους. Τα μπουστάκια υψηλής στήριξης είναι ιδανικά για γυναίκες με μεγάλο στήθος.

 • Μείωση πόνου 

 

Η έντονη κίνηση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας προκαλεί εξίσου κίνηση στους μύες του στήθους. Αυτό πολύ συχνά προκαλεί πόνο και πρήξιμο στο στήθος. Τα αθλητικά Triumph σουτιέν διατηρούν σταθερό το στήθος και περιορίζουν την κίνηση των μυών του στήθους. Μην αφήσεις λοιπόν τον πόνο να επηρεάσει τον υγιεινό τρόπο ζωής σου. Επίλεξε το κατάλληλο μπουστάκι για άνετη άσκηση.

 • Απορρόφηση του ιδρώτα 

 

Κατά την άθληση, πολλά τμήματα του παραδοσιακού σουτιέν, όπως η μπανέλα, συχνά διαταράσουν τον υγιεινό τρόπο τη κυκλοφορίας του αίματος. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι ειδικοί συστήνουν Αθλητικά σουτιέν με κούμπωμα μπροστά αντί του στηθόδεσμου. Χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της εξέλιξης των υφασμάτων, υπάρχουν πολλά ειδικά αθλητικά σουτιέν τα οποία απορροφούν τον ιδρώτα. Ακόμη, αυτού του είδους τα σουτιέν αυξάνουν την κυκλοφορία του αέρα. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδα παραμένει στεγνή και δροσερή. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη βελτίωση της κίνησης, της στάσης του σώματος, της πίεσης του αυχένα, αλλά και τη μείωση πιθανού πόνου στη μέση και τους ώμους.

 • Fashion επιλογή 

 

Σε αντίθεση με τα κλασικά σουτιέν, τα αθλητικά προσφέρουν περισσότερη κάλυψη. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι όχι μόνο παρέχουν περισσότερη στήριξη, αλλά ενισχύουν και την άνεση κατά τις αναπηδήσεις ή το σκύψιμο. Ακόμη, μπορούν να αποτελέσουν και ένα fashion statement κομμάτι, καθώς μπορούν να φορεθούν και ως top. Πολλές είναι οι celebrities, και όχι μόνο, που καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή για τις πιο αθλητικές τους εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για μια απλή βόλτα, είτε για την επίσκεψη στο σουπερμάρκετ ή το εμπορικό κέντρο της περιοχής, αποτελούν μια άνετη και πρακτική λύση. Μια χρωματιστή επιλογή, ή ένα ενδιαφέρον μοτίβο δίνουν στυλ και γοητεία, ακόμη και σε ένα καθημερινό outfit.

Αθλητικά σουτιέν: Τι θα πρέπει να προσέξετε; 

 

Όσο κι αν φαίνεται εύκολο, η επιλογή του κατάλληλου αθλητικού σουτιέν δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Το λάθος μέγεθος μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, καθώς και ενόχληση. Συνεπώς, η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι εξίσου σημαντική με αυτή του στηθόδεσμου. Τι θα πρέπει να προσέξεις;

 • Επιλογή κατάλληλου είδους 

 

Κι όμως, υπάρχουν τύποι. Τα σουτιέν συμπίεσης, τα encapsulated, αλλά και ο συνδυασμός των δύο. Ο κάθε τύπος είναι κατάλληλος για:

 • Τα σουτιέν συμπίεσης είναι κατάλληλα για τις γυναίκες με μικρό στήθος
 • Τα encapsulated μπουστάκια είναι κατάλληλα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, ή/και όσες πραγματοποιούν έντονη σωματική δραστηριότητα
 • Ο συνδυασμός χαρίζει 100% στήριξη και συμπίεση

 • Επιλογή με το κατάλληλο μέγεθος Cup 

 

Πολλά αθλητικά σουτιέν έχουν μεγέθη όπως small, medium, large κλπ. Ωστόσο, βασικό κριτήριο επιλογής είναι η στήριξη και η μείωση αναπηδήσεων. Επομένως, πριν το μέγεθος πρόσεξε το μπουστάκι να ταιριάζει το cup, για τη μείωση πιθανής δυσφορίας.

 • Προσοχή στις μπάντες 

 

Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι πολλά μπουστάκια έχουν αρκετές μπάντες. Ποια είναι η χρησιμότητα τους; Η κάτω μπάντα στηρίζει το στήθος, ενώ οι μπάντες στο πλάι και πίσω μηδενίζουν τις αναπηδήσεις. Ακόμη, χαρίζουν καλή εφαρμογή.

 • Το σουτιέν θα πρέπει να αναπνέει 

Φυσικά και θα ιδρώσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις ένα σουτιέν με ύφασμα που αναπνέει, ή μηχανισμό απορρόφησης του ιδρώτα, ετοιμάσου για την εμφάνιση εξανθημάτων.

 • Επένδυσε σε σουτιέν χαμηλής και υψηλής σύνθεσης 

 

Τα αθλητικά σουτιέν δεν είναι για όλα τα είδη ασκήσεων. Αν το πρόγραμμα της γυμναστικής σου περιλαμβάνει yoga ή pilates, προτίμησε ένα μπουστάκι χαμηλής στήριξης για εκείνες τις ημέρες. Αν από την άλλη προτιμάς άσκηση υψηλής έντασης, όπως τρέξιμο, πολεμικές τέχνες ή βάρη, τα μπουστάκια υψηλής στήριξης είναι περισσότερο κατάλληλα για εσένα.

Αθλητικά σουτιέν Triumph Triaction 

 

To outfit για το γυμναστήριο, το πάρκο, ακόμη και την γυμναστική στο σπίτι πρέπει να έχει κομψότητα και στυλ. Αυτό όχι μόνο ανεβάζει τη διάθεση, αλλά και προετοιμάζει για την άσκηση. Τα αθλητικά σουτιέν Triumph tri action πέρα από στυλάτες επιλογές, είναι ειδικά σχεδιασμένα με τεχνολογία Dri-FIT. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, το σουτιέν ακολουθεί τη φυσική κίνηση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την συσσώρευση ιδρώτα και πιθανής υγρασίας. Παράλληλα, τα μπουστάκια με κούμπωμα μπροστά, χάρη στην τεχνολογία Active stretch τόσο στα Cups, όσο και στις τιράντες, χαρίζουν άριστη εφαρμογή, αλλά και στυλ στην πλάτη με χιαστί σχέδιο στις τιράντες. Παράλληλα, η Triumph προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τόσο σε μικρά, όσο και σε μεγάλα μεγέθη.

 

Άθληση και στυλ σε εξαιρετικές τιμές 

Το κατάλληλο σουτιέν μπορεί να σου αναβαθμίσει τη μέρα. Με τον ίδιο τρόπο, ένα ποιοτικό αθλητικό σουτιέν μπορεί να απογειώσει το πρόγραμμα γυμναστικής σου. Do not let the wrong bra interfere with what you can do.

 

Τα fitness trends αλλάζουν και ανανεώνονται συνεχώς. Μαζί τους και οι προτιμήσεις μας. Ωστόσο, αυτό που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη για ποιότητα. Στα Εσώρουχα Anelia γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η ανάγκη, ειδικά στο κομμάτι των εσωρούχων. Για το λόγο αυτό, φροντίζουμε να παρέχουμε τα ποιοτικότερα κομμάτια της αγοράς, που ταυτόχρονα είναι άνετα και κομψά. Ανακάλυψε την online μας συλλογή και διάλεξε μέσα από μεγάλα brands τα κομμάτια που σε εκφράζουν. Την ίδια στιγμή, δημιούργησε πακέτα δώρων για να προσφέρεις στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Πραγματοποίησε την παραγγελία σου είτε online, είτε τηλεφωνικά στο 211-0-131413 και επωφελήσου από τα μεταφορικά έξοδα σε αγορές άνω των 45,00 €.

 

Ανακάλυψε περισσότερα για τον κόσμο των εσωρούχων στο esorouxa-anelia.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.