4 Πρωτότυπες Ιδέες για Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

0 218

14 Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί η μέρα των ερωτευμένων, η μέρα που η αγάπη και η συντροφικότητα γιορτάζουν. Εμείς παίρνουμε σαν δεδομένο ότι δεν περιμένετε την ημέρα αυτή για να δείξετε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό. Αντιθέτως, είναι μία γλυκιά αφορμή να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Και φυσικά, μια καλή δικαιολογία να ενισχύσετε μικρές επιχειρήσεις της περιοχής σας, όπως ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία.

Αν συμφωνείτε με την καπιταλιστική έκφανση της συγκεκριμένης γιορτής αλλά θέλετε να κάνετε κάτι όμορφο για τον ή την σύντροφό σας, τότε πατήσατε στο σωστό άρθρο. Θα βρείτε εδώ 4 ιδέες για πρωτότυπα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε. Να σημειωθεί ότι οι ιδέες θα απευθύνονται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Πάμε να τις δούμε;

  • Κόσμημα

Ξέρω ότι η ιδέα τού να αγοράσεις ένα κόσμημα δεν ακούγεται και πολύ πρωτότυπη. Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν σου έλεγα ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει το τέλειο κόσμημα όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί εσύ; Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες για την δημιουργία περίτεχνων κοσμημάτων της Fasma Hellas μπορείς να επιλέξεις το υλικό, το χρώμα και το σχέδιο του κοσμήματος και να το προσφέρεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι το δώρο σου θα είναι ένα και μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

  • Συνδρομή 

Ξέρεις ότι το άλλο σου μισό έχει ένα περιοδικό που λατρεύει ή τρελαίνεται να βλέπει σειρές και ταινίες; Μπορείς να πληρώσεις την συνδρομή σε κάποια τέτοια εκδοτική, τηλεοπτική ή άλλου είδους πλατφόρμα που ξέρεις ότι θα εκτιμήσει για ένα ή δύο μήνες, ώστε να έχει χρόνο να απολαύσει όσο περισσότερο περιεχόμενο μπορεί. Μετά την λήξη της συνδρομής-δώρου, μπορεί είτε το άτομο αυτό να ανανεώσει με δικά του έξοδα την συνδρομή είτε αν τελικά είδες και εσύ για τι είδους υλικό πλήρωσες και σου άρεσε, μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος.

  • Μαθήματα

Στην ίδια λογική με το παραπάνω δώρο είναι και αυτή η ιδέα. Υπάρχει μία τέχνη ή ικανότητα που ο ή η σύντροφός σου λέει πάντοτε ότι θέλει να δοκιμάσει αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν το κάνει; Τώρα είναι η ευκαιρία. Είτε πρόκειται για μια ξένη γλώσσα, ένα άθλημα ή ένα μουσικό όργανο, μπορείς να μιλήσεις με τον δάσκαλο και να εξηγήσεις ότι θα πληρώσεις για έναν ή δύο μήνες μαθημάτων. Καλό θα ήταν να σου δώσει την ελευθερία να μπορεί να ξεκινήσει ο ή η σύντροφός σου όποτε μπορεί, γιατί εννοείται ότι η δουλειά ή η σχολή θα παραμείνουν προτεραιότητα. Με το πέρας των πληρωμένων μαθημάτων, αποφασίζει αν θα τα συνεχίσει ή όχι.

  • Μια εκδρομή

Ένα τελευταίο έξυπνο δώρο που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις ένα δωμάτιο σε έναν κοντινό προορισμό για το Σαββατοκύριακο της εβδομάδας που πέφτει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Καλύτερα να πάτε το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην υπάρχουν θέματα με την δουλειά ή κάποια άλλη υποχρέωση μέσα στην εβδομάδα. Το να αλλάξετε περιστάσεις και να βρεθείτε σε ένα ρομαντικό μέρος οι δυο σας είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δώρα για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.