3 λόγοι για να κάνετε ένα road trip αυτό το καλοκαίρι

0 20

Όταν έρχεται πια η ώρα για την πολυπόθητη άδειά σας από τη δουλειά, το πιο πιθανό είναι πως θέλετε να χαλαρώσετε απόλυτα. Ωστόσο, θέλετε να κάνετε και ένα απολαυστικό ταξίδι. Αλλά γίνεται να μην κουραστείτε υπερβολικά με την οργάνωση και παράλληλα να κάνετε ένα ταξίδι που θα το θυμάστε για καιρό;

Μια καλή λύση για να το πετύχετε είναι να κάνετε κάπως πιο εναλλακτικές διακοπές. Προτείνουμε, λοιπόν, να κάνετε ένα road trip και θα σας πούμε αμέσως γιατί.

  • Γιατί θα εκτιμήσετε τα μέρη γύρω σας

Υπάρχουν αμέτρητες ομορφιές μερικά χιλιόμετρα μακριά σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνεχώς πολύ μακρινά ταξίδια στις διακοπές σας. Για παράδειγμα, αν μένετε στην Αττική και επιλέξετε να κάνετε ένα road trip στην Αχαΐα, ταξιδεύοντας δίπλα από τη θάλασσα, θα μαγευτείτε από τη διαδρομή. Βάλτε πλώρη για Πάτρα και κάντε στάσεις σε Ακράτα, Διακοπτό, αλλά και στο Αίγιο. Σε αυτήν τη διαδρομή δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια παραλία λατρέψατε περισσότερο (Σελιανίτικα, Λόγγος, Παναγοπούλα κ.ά.). Ψάξτε για ξενοδοχεία στην Πάτρα https://theboldtypehotel.com/el/ , για να περάσετε μερικές ημέρες σε αυτό το κέντρο εμπορικής και τουριστικής δραστηριότητας, να διασκεδάσετε στην πόλη, να δείτε πολλά αξιοθέατα και να κάνετε τα μπάνια σας. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στην Πάτρα, αλλά προτείνουμε να επιλέξετε ένα σε κεντρικό σημείο, προκειμένου να κάνετε βόλτες και χωρίς το αυτοκίνητο.

  • Γιατί θα έχετε λιγότερο άγχος

Σε ένα road trip εσείς καθορίζετε τα πάντα. Ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε, ποια ώρα θα ξεκινήσετε, πόσες στάσεις θα κάνετε κ.ο.κ. Συνεπώς, θα αποφύγετε όλο το άγχος που θα είχατε αν έπρεπε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο ή ακόμη και με πλοίο. Δεν θα αγχώνεστε ούτε για την ώρα, ούτε για έξτρα χρεώσεις, αλλά ούτε και για τη διαχείριση των αποσκευών σας. Επίσης, θα μπορείτε να πάρετε όσα πράγματα θέλετε μαζί σας, αφού δεν υπάρχουν περιορισμοί, όπως στο αεροπλάνο.

  • Γιατί θα μπορείτε να πάρετε μαζί τους φίλους σας

Όχι πως σε ένα πιο συνηθισμένο ταξίδι δεν θα μπορούσατε να πάτε μαζί με τους φίλους σας. Απλώς είναι πιο δύσκολο να συντονιστείτε αν πρέπει ο καθένας να κλείσει το δικό του εισιτήριο για το αεροπλάνο ή το πλοίο. Σε ένα road trip απλώς φορτώνετε τα πάντα στο αυτοκίνητο και φεύγετε. Το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι το πού θα μείνετε, αλλά αν έχετε προνοήσει από νωρίς για τη διαμονή σας (και για τις πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμά σας) και έχετε οργανώσει αυτό το κομμάτι, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο. Επίσης, μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα, θα μοιραστείτε και τα έξοδα της βενζίνης, με αποτέλεσμα το ταξίδι να είναι συνολικά πιο οικονομικό.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.