Νέα Απίστευτα Σχέδια σε Ανδρικά Ρολόγια

0 776

Ένα από τα essential αξεσουάρ για τον άνδρα είναι σίγουρα το ρολόι, το οποίο αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ του. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, θα βρείτε το ρολόι που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Θα βρείτε ανδρικά ρολόγια από το μεταλλικό που σας δίνει ένα πιο αυστηρό ύφος έως το ρολόι με δερμάτινο λουράκι που είναι πιο casual, το ρολόι είναι μια αγορά στην οποία όλοι οι άνδρες απευθύνονται.

Πριν αγοράσετε το καινούριο σας ρολόι σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις προτάσεις μας που προτείνουμε σε όλους τους άντρες που θέλουν να αναδείξουν το στυλ τους και να προσθέσουν κύρος στην εμφάνισή τους και το στυλ τους.

Το ρολόι είναι ο καλύτερος φίλους ενός άνδρα και δεν είναι απλά μια ένδειξη χρόνου ή ένα απλό gadget. Σίγουρα είναι ένας μηχανισμός, αρκετά εντυπωσιακός, ο οποίος θα διακοσμεί το χέρι ενός άνδρα και θα τον συντροφεύει σε όλες τις στιγμές της ζωής του.

Θα βρείτε πάρα πολλά ανδρικά ρολόγια και ρούχα στο carobola.com, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη αφθονία ρούχων και ποικιλία σε ανδρικά παντελόνια, μπλουζάκια και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Δεν ξέρετε τι στυλ ρολογιού να διαλέξετε; Αυτά είναι μερικά ανδρικά ρολόγια που σας προτείνουμε:

 

Κλασσικό Vogue  Quartz Ρολόι 

Είναι ένα μοντέρνο ρολόι το οποίο μπορεί να φορεθεί σε καθημερινό look αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Χαρακτηρίζονται από την απλότητα του σχεδιασμού τους και την κομψότητά τους. Το χρώμα του θα κάνει εντύπωση και θα σας δώσει κομψότητα.

 

Ηλεκτρονικό Ρολόι

Ένα ρολόι το οποίο προορίζεται για τους άντρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι πολλές λειτουργίες του το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Είναι πολυλειτυργικό και ταιριάζει σε όλα τα ντυσίματα. Από καθημερινό ντύσιμο μέχρι επίσημο.

Μοντέρνο Μεταλλικό Ρολόι

Είναι ένα μοντέρνο ρολόι, λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος, καθώς οι δείκτες του είναι μεγαλύτεροι με φωτεινές και καθαρές ενδείξεις. Αυτό το συγκεκριμένο στυλ ρολογιού είναι τέλειο για επίσημες αλλά και για καθημερινές εμφανίσεις. Είναι διαχρονικό μοντέλο. Είναι ένα ρολόι που θα σας δώσει κύρος και στυλ.

 

Ανδρικό Μοντέρνο Ρολόι με Δερμάτινο Λουράκι

Σχεδιασμένα για επαγγελματικές συναντήσεις κυρίως, έχουν δερμάτινο μαύρο λουράκι και συμπληρώνουν τέλεια το στυλ της καθημερινότητας.  Προσδίδει επίσης κύρος στο στυλ σας και σας δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ.

 

Ψάχνετε περισσότερα ανδρικά ρολόγια ή ανδρικά αξεσουάρ. Θα βρείτε περισσότερα στο carobola.com.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr