Ιδέες για Ανδρικά Πουκάμισα για το Φετινό Καλοκαίρι

0 968

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν και αυτό σημαίνει ότι οι εμφανίσεις σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν ρούχα πιο χαλαρά ανοιχτά όπως είναι τα ανδρικά πουκάμισα για παράδειγμα.

Τα ανδρικά πουκάμισα είναι ένα απαραίτητο ρούχο για το καλοκαίρι και φυσικά δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτό. Είναι πολύ απλό. Τα ανδρικά πουκάμισα είναι η καλύτερη έκφραση ενός ολοκληρωμένου ανδρικού στυλ.

Μπορείτε να βρείτε πολλά ανδρικά πουκάμισα στο carobola.com. Το carobola.com είναι ένα ηλεκτρονικό  κατάστημα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα πουκάμισα που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας εκφράζουν απόλυτα γιατί θα είναι το στίγμα που θα αφήσετε στο look σας. Επιλέξτε κάποιο πουκάμισα που θα σας ταιριάζει. Υπάρχουν πολλά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε. Πουκάμισα σε στενή γραμμή ή σε χαλαρή γραμμή, ανοιχτόχρωμα, εμπριμέ ή σκουρόχρωμα ή αν είστε πιο τολμηροί beach look πουκάμισα.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι τα πουκάμισα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να φορέσετε ένα πουκάμισο σε μια χαλαρή και καθημερινή εμφάνιση αλλά και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

 

Denim Πουκάμισο Casual Slim

Επιλέξτε για φέτος ένα τζιν πουκάμισο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Συνδυάζονται πολύ εύκολα και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να φορέσετε και από μέσα αν θέλετε ένα λευκό μπλουζάκι και να φορεθεί ως ζακέτα.

 

Λευκό Πουκάμισο

Προτιμήστε επίσης για το φετινό καλοκαίρι τα κλασσικά και διαχρονικά λευκά πουκάμισα όπως το συγκεκριμένο. Είναι τέλειο για χαλαρές, καθημερινές εμφανίσεις και ταιριάζει πάρα πολύ με τζιν και παντελόνια τύπου chinos.

 

Στρατιωτικού Τύπου Πουκάμισο

Αυτά τα πουκάμισα πάντα ήταν και θα είναι κλασσική αξία. Αν τα συνδυάσετε σωστά μπορείτε να έχετε ένα πολύ όμορφο και ολοκληρωμένο look. Μπορείτε να τα φορέσετε τόσο με τζιν όσο και με άλλα παντελόνια όπως είναι τα chinos. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης και ότι παπούτσι θέλετε. Φορέστε τα με λευκό μπλουζάκι από μέσα για να αναδείξετε το look σας.

 

Φλοράλ Πουκάμισο Ανοιχτόχρωμο

Αυτά τα πουκάμισα είναι πολύ χαρούμενα και πολύχρωμα και ταιριάζουν πολύ με την περίοδο του καλοκαιριού. Είναι τα must για την ανδρική ντουλάπα. Εδώ όμως θέλει προσοχή πως θα τα συνδυάσετε. Προτιμήστε ένα μονόχρωμο παντελόνι.

 

Casual Λινό Καλοκαιρινό Πουκάμισο

Αυτά τα πουκάμισα είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για φέτος. Σε μαύρο/λευκό χρώμα, για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο look σας. Έχει χαλαρή γραμμή και χαλαρά μανίκια για να σας δώσει αέρα στο σώμα σας.

 

Περισσότερα ανδρικά ρούχα σε προσιτές τιμές θα βρείτε στο rovo.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr