Υαλοκαθαριστήρες Bosch για το αυτοκίνητό σας

0 218

Η Robert Bosch GmbH, ή απλώς Bosch, αποτελεί μια εταιρεία της Γερμανίας, με ειδίκευση στη βιομηχανία της μηχανικής και της τεχνολογίας. Η γκάμα των προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας ετερογενών δραστηριοτήτων είναι πελώρια και διαθέτει απίστευτη ποικιλία: αποτελείται από ηλεκτρονικά, οικιακές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, κλπ. Η γκάμα των τμημάτων που παράγονται από την Bosch είναι ιδιαίτερα ευρεία: φίλτρα, διάφοροι αισθητήρες, ρελέ, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, κλπ.

Ποιά είναι τα συνηθέστερα είδη μάκτρων υαλοκαθαριστήρων της Bosch; Από την εταιρία παρέχεται πλήθος σειρών προϊόντων:

ICON. Ο σχεδιασμός των συγκεκριμένων μάκτρων είναι ειδικώς για τη χειμερινή περίοδο. Δεν παθαίνουν ζημιά ούτε από τον πάγο, ούτε από το χιόνι. Στα βασικά τους χαρακτηριστικά, προσμετρούνται η αεροδυναμική ασύμμετρη αεροτομή, η εταιρική θωρακισμένη υποδοχή, ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενιαίος σχεδιασμός του μάκτρου και η πατενταρισμένη τεχνολογία FX Dual Rubber. Χάρη στα παραπάνω, διαθέτουν κατά 40% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Aerotwin. Η τεχνολογία ενιαίου μάκτρου των τμημάτων, προσφέρει ομοιόμορφο καθάρισμα. Η ασφάλεια της επαφής με το παρμπρίζ, γίνεται εφικτή χάρη στην εφαρμογή μιας ασύμμετρης αεροδυναμικής αεροτομής. Επίσης, η χωρίς συνδέσμους σχεδίαση των μάκτρων, διαθέτει ενιαίο προφίλ που παράγεται από μια ένωση διπλού καουτσούκ. Τα μάκτρα διαθέτουν επίστρωση από γραφίτη, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους.

Twin. Πρόκειται για τμήματα με βραχίονα, ιδιαίτερα στιβαρού σχεδιασμού. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους, αποτελεί η διπλή προστασία από τη διάβρωση, χάρης την οποία η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ανθεκτικότητά τους είναι εγγυημένες. Ο εξαιρετικής ποιότητας καθαρισμός γίνεται εφικτός χάρη στη χρήση ενός ιδιαίτερα σκληρού χείλους μάκτρου με διπλό μικροάκρο. Ένα ακόμη προτέρημα των προϊόντων της συγκεκριμένης σειράς, αποτελεί η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μάκτρα υαλοκαθαριστήρα με και χωρίς αεροτομή.

Superplus. Τα συγκεκριμένα τμήματα, διαθέτουν επίσης σχεδιασμό με βραχίονα. Όπως και τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων Aerotwin, διαθέτουν διπλή προστασία από τη διάβρωση και επίστρωση από γραφίτη. ΤΑ συγκεκριμένα τμήματα όμως, έχουν και μια συμμετρική αεροτομή, η οποία αποτρέπει την ανύψωσή τους και τις δονήσεις, κατά κύριο λόγο, στις υψηλές ταχύτητες. Μια υψηλής τεχνολογίας ελαστική λωρίδα, ευθύνεται για τον εξαιρετικό καθαρισμό που παρέχουν.

Ο κατασκευαστής κατασκευάζει επίσης και τμήματα για επαγγελματικά οχήματα και μάκτρα οπίσθιων υαλοκαθαριστήρων. Οι πιο πάνω σειρές προϊόντων είναι οι συνηθέστερες, παρ’ όλα αυτά, η ποσότητά τους είναι μεγαλύτερη.

Το σύνολο των μάκτρων υαλοκαθαριστήρων της Bosch μπορούν να διαχωριστούν ως:

Ενιαίου μάκτρου (Beam). (Marathon, Winter, PureVision™, Spectrum DirectFit™ Beam, FOCUS™, Snow Driver™, ENVISION™, AeroTwin, Clear Advantage, Evolution και ICON).

Συμβατικοί. (Excel+, MicroEdge, DirectConnect, Twin, Spectrum DirectFit™ Conventional).

Υβριδικοί. (Insight, Spectrum DirectFit™ Hybrid).

Οπίσθιοι. (Rear, Spectrum DirectFit™ Rear).

Antallaktikaexpert.gr το κορυφαίο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου

Αναζητάτε καινούριους υαλοκαθαριστήρες από κάποια επώνυμη μάρκα; Σας προσφέρουμε με χαρά τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων της Bosch. Μιας και η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, θα μπορέσετε να βρείτε οποιοδήποτε τμήμα έχετε ανάγκη: με βραχίονα, ενιαίου μάκτρου ή υβριδικό, χειμερινό ή θερινό.

Ελάτε να αποκτήστε ανταλλακτικά αυτοκινήτου αξιόπιστων κατασκευαστών σε οικονομικές τιμές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.