Στόρια και άλλα σημαντικά tools για τα παράθυρα του σπιτιού σου

0 305

Το σπίτι μας χρειάζεται τα σωστά παράθυρα αλλά και πολλές φορές τις σωστές μπαλκονόπορτες για να μπορούμε να «ανασάνουμε» και να χαιρόμαστε τον ήλιο και το φως. Ωστόσο πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί και την ανάλογη προστασία, με τα κατάλληλα υλικά.

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν τα στόρια που είναι πρακτικό κομμάτι για να μας προστατεύουν από το έντονο φως και να μας δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια αλλά και υλικά κατασκευής, που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο και να αποτελέσουν το πιο πρακτικό και ασφαλές tool για τα παράθυρά σου. Αν το επιθυμείς, έχεις τη δυνατότητα να ηλεκτρικό μηχανισμό, θέση χειριστηρίου αλλά και συγκεκριμένο είδος αλυσίδας.

Μια ακόμη επιλογή είναι και τα αμπράζ κουρτίνας, που ναι μεν είναι πρακτικά αλλά προσδίδουν και μια διαφορετική αισθητική στο χώρο. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε στυλ και σχέδια αμπράζ και ομόρφυνε τις κουρτίνες και τον χώρο σου με μία κίνηση. Μπορείς να βρεις κάποια από μέταλλο σε ασημί και χρυσό αλλά και πολλά ακόμη με διαφορετικά υλικά και σχήματα.

Επίσης προσιτή διακοσμητική πρόταση αποτελούν τα κουρτινόξυλα που είναι μεταλλικά, inox και με bronze όψη. Είναι ασφαλή και κατασκευασμένα από πολύ καλής ποιότητας υλικά και ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στη δική σου αισθητική και σε αυτή του σπιτιού σου!

Αν θέλεις κι εσύ να προσθέσεις μοντέρνα και ποιοτικά υλικά στα παράθυρα και τις κουρτίνες σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Home και επίλεξε τα κομμάτια που ταιριάζουν στο χώρο σου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.