SEO Dominator: Η καλύτερη εταιρεία SEO στην Ελλάδα

0 278

Το SEO είναι μια ειδική διαδικασία η οποία μπορεί να αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας, οπότε και μπορούμε να πούμε ότι είναι απαραίτητο για ιστοσελίδες επιχειρήσεων και e-shops. Με απλά λόγια, SEO σημαίνει βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης και αποσκοπεί στο να κάνει μια ιστοσελίδα πιο «φιλική» απέναντι στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να ανέβει σε κατάταξη στις σελίδες αποτελεσμάτων για σχετικές αναζητήσεις. Η κατάταξη σε αυτές τις σελίδες δεν είναι τυχαία και το καλό SEO θα εγγυηθεί ότι το site θα πληροί όσο το δυνατόν περισσότερους παράγοντες κατάταξης. Το σωστό SEO μπορεί να δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε μια ιστοσελίδα ενώ το λάθος μπορεί να την χαντακώσει. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μην το εμπιστευθείτε στον πρώτο τυχόντα.

Αν θέλετε το καλύτερο για την ιστοσελίδα σας και αν επιθυμείτε εγγυημένα αποτελέσματα και σταθερή αύξηση της επισκεψιμότητας, τότε η επιλογή σας πρέπει να είναι η SEO Dominator, η καλύτερη επιχείρηση SEO στην Ελλάδα. Ας δούμε γιατί η εν λόγω επιχείρηση καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Πολύχρονη παρουσία στον χώρο

Το πρώτο και σημαντικότερο πλεονέκτημα της SEO Dominator είναι το γεγονός ότι τα ιδρυτικά μέλη και ηγετικά στελέχη  της έχουν περίπου 30 χρόνια συνδυαστικής εμπειρίας στο SEO καθώς είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο είτε σαν freelancers είτε σαν συνεργάτες επιχειρήσεων. Εννοείται ότι οι γνώσεις που έχουν συγκεντρώσει είναι πραγματικά ανυπολόγιστες και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι από τους κορυφαίους SEO στην Ελλάδα.

Απόλυτη εξειδίκευση

Σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, η SEO Dominator εκτελεί όλα τα στάδια μιας SEO καμπάνιας με ιδίους πόρους. Το προσωπικό της αποτελείται από εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες οι οποίοι ασχολούνται με το SEO για πολλά χρόνια. Τίποτα δεν γίνεται outsourced, πράγμα που επιτρέπει στην επιχείρηση να εγγυάται τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών της όσο και την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που θέτει η ίδια ή που συμφωνεί με τους πελάτες της.

Πληθώρα projects

Εννοείται ότι μια επιχείρηση με τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο έχει φέρει εις πέρας μια πολύ μεγάλη ποικιλία από projects σε πολλούς και διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της DEO Dominator έχουν πολύ καλή ή και άριστη γνώστη της αγοράς γενικότερα αλλά και των επιμέρους κάδους της, οπότε και μπορούν να σχεδιάζουν και να εκτελούν στρατηγικές και τεχνικές SEO με πολύ μεγάλη ακρίβεια και πάντα σύμφωνα με τι ανάγκες του κάθε πελάτη και τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης του.

Συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες

Κανένα SEO project δεν είναι ίδιο με άλλα. Για την SEO Dominator κάθε πελάτης είναι μια καινούργια, μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση. Τα ηγετικά στελέχη και άλλοι συνεργάτες της επιχείρησης θα συζητήσουν εκτενώς με τον πελάτη για να καταλάβουν τις ανάγκες και τους στόχους του αλλά και για να του εξηγήσουν τι είναι το SEO, πως γίνεται και τι μπορεί να πετύχει, έτσι ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος που βρίσκεται το project του και αν και κατά πόσο πιάνουν τόπο τα χρήματα του. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται πάντα από κοινού με τον πελάτη ή εν γνώσει του, αφού πρόκειται για την ιστοσελίδα και το brand του. Στόχος της SEO Dominator δεν είναι μόνο η βελτιστοποίηση μια ιστοσελίδας, αλλά και η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη, χωρίς συμβιβασμούς και θυσίες.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Τέλος, αυτό που πραγματικά κάνει την SEO Dominator την ιδανική επιλογή για SEO και την καλύτερη επιχείρηση του είδους στην Ελλάδα, είναι η απόλυτη διαφάνεια που προσφέρει στους πελάτες της. Η πελάτης της επιχείρησης λαμβάνουν σε τακτικά διαστήματα λεπτομερείς αναφορές με μετρήσεις και άλλα στατιστικά στοιχεία ώστε να ξέρουν από πού ξεκίνησε η ιστοσελίδα από άποψη επισκεψιμότητα και ποια αποτελέσματα είχε η εφαρμογή της στρατηγικής SEO, ανά πάσα στιγμή. Με άλλα λόγια, ο πελάτης ξέρει πάντα αν και κατά πόσο σημειώνεται πρόοδος στο project.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.