Πόσο αξιόπιστα είναι τα προγνωστικά στοιχήματος;

0 448

Όλοι ξέρουμε ότι τα προγνωστικά στοιχήματος είναι απαραίτητα για να παίξει κανείς ένα κουπόνι. Κανείς παίκτης που σέβεται τον εαυτό του δεν πρόκειται να παίξει στοίχημα αν πρώτα δεν συμβουλευτεί κάποιες πηγές προγνωστικών – εφημερίδες, sites ή ραδιοφωνικές εκπομπές – προκειμένου να αποκτήσει μια καλή εικόνα του πως αναμένεται να εξελιχθούν οι αγώνες που τον ενδιαφέρουν ή για να δει σε ποιους αγώνες αξίζει να στοιχηματίσει, ποιοι δηλαδή είναι οι πιο ασφαλείς του δελτίου.

Υπάρχει όμως μια απορία που πολλοί παίκτες, ειδικά όσοι δεν παίζουν για πολύ καιρό, έχουν στο μυαλό τους όσον αφορά τα προγνωστικά: πόσο αξιόπιστα είναι εν τέλει; Πόσο καλό μπούσουλα μπορούν να αποτελέσουν για ένα δελτίο; Ας δούμε τι ισχύει για να ξέρετε κι εσείς τι αξία να δίνετε στα προγνωστικά.

Δεν υπάρχει τέλεια πρόβλεψη

Όσο καλός και να είναι κάποιος που κάνει προβλέψεις στοιχημάτων, δεν θα έχει υπερφυσικές ικανότητες που θα του επιτρέπουν να βλέπει το μέλλον. Αυτά που δημοσιεύει είναι προβλέψεις οι οποίες προκύπτουν μετά από ώρες εργασίας, συλλογής πληροφοριών κι έρευνας, αλλά δεν παύουν να είναι προβλέψεις, δεν είναι θέσφατα και δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβούν. Οι tipsters στην ουσία είναι απλά γνώστες του σπορ και του στοιχήματος που μπορούν να εκτιμούν και να «ζυγίζουν» καλύτερα κάποιους παράγοντες για να κάνουν την καλύτερη δυνατή «μαντεψιά» για ένα παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να δείτε διαφορετικά προγνωστικά για τον ίδιο αγώνα σε άλλες πηγές. Απλά να θυμάστε ότι αν κάποιος μπορούσε να παίζει συνέχεια στοίχημα με 100% επιτυχία, μάλλον δεν θα είχε χρόνο από το μέτρημα των κερδών του για να δώσει tips σε άλλους παίκτες.

Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς

Το μεγάλο πρόβλημα με τις προβλέψεις κάθε είδους είναι ότι λαμβάνονται υπόψη πολλές μεταβλητές για να γίνουν και συχνά αρκεί να αλλάξει μία από αυτές τις μεταβλητές για να ανατραπεί ολόκληρη η πρόβλεψη. Μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο πριν το ματς ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στα προγνωστικά και να τα ανατρέψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Να ξέρετε λοιπόν ότι μία πρόβλεψη γίνεται πάντα με βάση τα δεδομένα τη στιγμή που γίνεται, αν αλλάξει κάποιο από αυτά, θα αλλάξει και η πρόβλεψη. Αν αυτό γίνει πριν τον αγώνα, είναι πιθανό η πηγή να ανανεώσει μόνη της τη πρόβλεψη της, αν γίνει κατά τη διάρκεια, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική και τη κρίση σας.

Η ποιότητα τους είναι σχετική και πρέπει να ελέγχεται

Ο καθένας μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη για την έκβαση ενός ματς είτε γνωρίζει κάποια λίγα πράγματα για τις ομάδες είτε ακόμη και στη τύχη. Το θέμα όμως είναι ότι όσο καλύτερα πληροφορημένος και πιο σχετικός είναι κάποιος με το στοίχημα, τόσο καλύτερες θα είναι και οι προβλέψεις του. Δεν αρκεί λοιπόν μία πηγή προγνωστικών να κάνει προβλέψεις, θα πρέπει και αυτές να επαληθεύονται, αλλιώς είναι απλά άχρηστες. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ελέγχει το «ιστορικό» μιας πηγής προγνωστικών πριν να την εμπιστευτεί. Ακόμη και αν έχει πέσει σε κάποια πρόσφατα ματς, αν οι προβλέψεις της δεν ήταν καλές στο παρελθόν, τότε μάλλον οι επιτυχίες είναι θέμα τύχης και τίποτα άλλο.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα προγνωστικά από μία καλή πηγή προβλέψεων είναι ένας πολύ καλός μπούσουλας για το δελτίο σας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να επαναπαύεστε και να θεωρείτε ότι οι προβλέψεις αυτές από μόνες τους αρκούν για να έχει επιτυχία το δελτίο σας. Θα πρέπει χρησιμοποιείτε πάντα την κρίση και τη λογική σας και να επισκέπτεστε και άλλες πηγές και γενικά να μαζεύετε πολλές απόψεις έτσι ώστε να ξέρετε για ποια ματς υπάρχει σύμπνοια απόψεων και προβλέψεων και για ποια τα πράγματα είναι αμφιλεγόμενα. Μια από τις αξιόπιστες πηγές που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο είναι το Infobeto. Εννοείται ότι θα πρέπει να είστε πάντα σε επαγρύπνηση για να δράσετε ανάλογα σε περίπτωση που αλλάξει κάποια μεταβλητή σε ένα ματς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.