Πώς να δημιουργήσετε έναν ευχάριστο και άνετο χώρο εργασίας

0 228

Πρέπει να βελτιώσετε την παραγωγικότητα για να εργαστείτε καλύτερα ακόμα και στο σπίτι; Ήρθε η ώρα να συνδυάσετε καλές ιδέες για τη βελτιστοποίηση του χώρου εργασίας σας. Αυτό, είτε είναι προσωπικό είτε το κοινόχρηστο με την υπόλοιπη οικογένεια!

Στην ιστοσελίδα https://www.theodoridi.com/

μπορείτε να ανακαλύψετε πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τον χώρο του γραφείου και εξειδικευμένες απαντήσεις για ότι σας ενδιαφέρει.

 

Βελτιστοποιούμε την τοποθεσία

Ένας βελτιστοποιημένος χώρος εργασίας είναι ένας χώρος στον οποίο θέλουν να εργαστούμε. Για να δημιουργήσουμε μία περιοχή γραφείου, αρχίζουμε επιλέγοντας την τοποθεσία. Εάν το επιτρέπουν οι περιστάσεις, χωρίς άμεση προβολή μέσω του παραθύρου για να αποφευχθούν οι περισπασμοί, αλλά χωρίς να γυρίσετε την πλάτη σας για να αποφύγετε τις αντανακλάσεις στην οθόνη του υπολογιστή. Και μακριά από την τηλεόραση, πάνω απ’ όλα.

 

Αφήστε το φως να “περάσει”

Για την τηλεργασία προτιμούμε έμμεσες ηπιότερες πηγές φωτισμού,

εκτός από ένα καλό φως οροφής.

Όταν έχετε μία πραγματική γωνία μία λάμπα γραφείου βελτιώνει την άνεση όσο και την ατμόσφαιρα. Διαφορετικά μια φορητή λάμπα με μπαταρία κάνει το τέχνασμα επιτυχημένο.

 

Διατηρήστε τον χώρο καθαρό

Μερικοί ευδοκιμούν στο χάος, αλλά οι περισσότεροι από εμάς ταξινομούν τις ιδέες μας πιο αποτελεσματικά σε ένα τακτοποιημένο γραφείο. Δεν πρέπει να υπάρχουν πλέον επιφάνειες γεμάτες με παιδικά σημειωματάρια, λογαριασμούς πληρωμής και αρχεία σε εκκρεμότητα: Για τη βελτιστοποίηση του χώρου εργασίας σας καθαρίζετε, φωτίζετε, όσο το δυνατόν περισσότερο το γραφείο και όλα όσα μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας από τον επαγγελματικό σε στόχο.

 

Τακτοποίηση

Εάν ο χώρος του γραφείου σας είναι γεμάτος από επαγγελματικά αντικείμενα υπολογιστή, πληκτρολόγιο κ.α χρήσιμο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τις κρυφές γωνίες, το ύψος ή την κάτω πλευρά των επίπλων για την εγκατάσταση πρακτικής αποθήκευσης. Εάν ο χώρος εργασίας σας είναι περιορισμένος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα κομψό καλάθι με τροχούς για την αποθήκευση της χάρτινης ύλης, επίσημων εγγράφων,  επιστημονικών περιοδικών, βιβλίων.

 

Αποθήκευση

Και πάλι το ντουλάπι με τροχούς προσφέρει ιδανική λύση σε μικρούς χώρους, καθώς μπορεί να μετακινηθεί να κρυφτεί ακόμη και να φιλοξενήσει έναν εκτυπωτή. Σε αυτή την περίπτωση παρέχεται μία πολλαπλή πρίζα στην οποία μπορούν να συνδεθούν όλες οι συσκευές : Θα υπάρχει μόνο μία πρίζα για σύνδεση στον τοίχο κατά την εγκατάσταση. Για όσους έχουν ένα άνετο γραφείο, επιλέγουμε αντί αυτού ένα ράφι ή μία βιβλιοθήκη ακόμα και ξύλινα κουτιά κάτω από το γραφείο.

Σε όλες τις περιπτώσεις διατηρούνται μόνο τα είδη που χρησιμοποιούνται τακτικά. Τα υπόλοιπα αντικείμενα μπορούν να αποθηκευτούν σε μία ντουλάπα, για να ελευθερώσουν επιπλέον χώρο εργασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.