Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να παίξεις φρουτάκια

0 396

Πολλοί είναι οι παίχτες που αναρωτιούνται πότε είναι η καλύτερη ώρα για να παίξουν φρουτάκια και να έχουν τα περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, αυτή είναι μια ερώτηση που δεν επιδέχεται μια απλή απάντηση που να είναι μονολεκτική ή να μην επιδέχεται αντιλόγου. Είναι μια πολύπλοκη ερώτηση που θα γίνει προσπάθεια να απαντηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στον παρόν άρθρο.

Υπάρχει κατάλληλη ώρα;

Είναι μια ερώτηση που αν κάναμε εδώ εάν γκάλοπ είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα ήταν 50/50 μοιρασμένα ανάμεσα στο ότι υπάρχει όντως μια τέτοια ώρα για να παίξεις και κατ’ επέκταση να αυξήσεις τις πιθανότητες σου και στο ότι στην πραγματικότητα μια τέτοια κατάλληλη ώρα δεν υφίσταται. Ποιοι είναι αυτοί όμως που έχουν δίκιο; Παρακάτω θα παρατεθούν τα επιχειρήματα και των 2 πλευρών ώστε να καταλήξει ο ίδιος ο αναγνώστης στη δική του άποψη και ψήφο σε ένα υποτιθέμενο γκάλοπ.

Ο ρόλος του RTP

Το RTP στα φρουτάκια δηλαδή το ποσοστό επιστροφής στον παίχτη η αλήθεια είναι ότι παραμένει σταθερό και δεν αλλάζει από ώρα σε ώρα, οπότε όποια ώρα και να επιλέξεις για να παίξεις, αυτό θα παραμένει ίδιο. Το επιχείρημα πολλών παιχτών ότι είναι καλύτερο για παράδειγμα να πας να παίξεις Κυριακή γιατί το Σάββατο θα έχουν παιχθεί πολύ τα μηχανήματα στην πραγματικότητα δεν ισχύει καθώς το RTP θα είναι ίδιο τόσο το Σάββατο τόσο και την Κυριακή.

Ο καθορισμός του budget

Πριν ακόμα αποφασίσεις ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να παίξεις φρουτάκια, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να καθορίσεις ποιο είναι το διαθέσιμο ποσό που θα έχεις για να παίξεις και να αποφασίσεις να παίξεις μόνο αυτό το ποσό. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι τα φρουτάκια είναι πολύ εθιστικό παιχνίδι, γι’ αυτό και θα πρέπει να καθορίσεις το ποσό που μπορείς να χάσεις χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στον γενικότερο οικονομικό σου προϋπολογισμό. Αφού γίνει αυτό τότε μπορείς να σκεφτείς ποια είναι η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσεις να παίζεις.

Παίξε όταν τα Jackpot είναι μεγάλα

Πολλά είναι τα φρουτάκια που διαθέτουν προοδευτικό τζάκποτ το οποίο μεγαλώνει όσο παίζεται το σλοτ και κάποια στιγμή η οποία φυσικά και δεν είναι προκαθορισμένη αλλά τελείως τυχαία δίνει ένα τεράστιο ποσό εκατομμυρίων σε κάποιον υπερτυχερό. Τέτοιο φρουτάκι είναι το Mega Moolah της Microgaming που έχει δώσει μέχρι και 17.000.000 σε παίχτη. Η καλύτερη ίσως στιγμή για να παίξεις είναι όταν τα ποσά αυτά φτάνουν σε μεγάλα νούμερα, τότε αυτά συνήθως δίνονται και το ποσό ξεκινάει από την αρχή. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα δοθούν γι’ αυτό το κυνήγι των εκατομμυρίων δεν θα πρέπει να σε βγάλει επ ουδενί εκτός του budget που έχεις θέσει για παιχνίδι.

Παίξε όταν το jackpot έχει πολύ καιρό να πληρώσει

Είναι ένα τρόπος να διεκδικήσεις μεγάλα ποσά που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Πολλοί παίχτες παρακολουθούν τα jackpot που έχουν πολύ καιρό να πληρώσουν και ξεκινούν να παίζουν μόνο αυτά, με το σκεπτικό ότι από μέρα σε μέρα κάποιος θα κερδίσει το μεγάλο jackpot.

Παίξε όταν έχεις καλή διάθεση

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν και έχουν τα δίκια τους ότι η καλύτερη στιγμή για να παίξεις φρουτάκια και όχι μόνο είναι όταν βρίσκεσαι σε καλή διάθεση. Άλλωστε ποιος θέλει να τζογάρει όταν δεν είναι κακοδιάθετος ή στεναχωρημένος. Η κατάλληλη στιγμή είναι πάντα αυτή που θέλεις εσύ, αυτή που λες ότι τώρα θέλω να παίξω. Το ένστικτο στον τζόγο παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, πέρα λοιπόν από την καλή διάθεση να παίζεις όποτε στο λέει το ένστικτο σου.

Τα καλυτερα καζινο στο ιντερνετ παίζουν στο Nomimacasino.gr!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.