Ορθοπεδικά είδη: Προσθετικά μέλη για κάθε περίπτωση

0 468

Τα ορθοπεδικά είδη έχουν σκοπό να διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό ή πάσχουν από παθήσεις που επηρεάζουν την κίνηση τους.

Αρκετοί άνθρωποι είτε λόγω ατυχήματος, είτε λόγω ασθένειας αναγκάζονται να υποστούν ακρωτηριασμό. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν επηρεάζει μονάχα την καθημερινότητα, αλλά κυρίως την ψυχολογία τους.

Μία λύση για την αναπλήρωση των άνω και κάτω άκρων και την αποκατάσταση της κινητικότητας του ατόμου,  είναι τα πρόσθετα μέλη.

Δες μερικές από τις κατηγορίες που μπορείς να αντιμετωπίσεις με τα πρόσθετα μέλη

Προσθετικά άνω άκρα

Σήμερα η τεχνολογίες αιχμής δίνουν τη δυνατότητα να γίνει ολική αναπαραγωγή ενός πρόσθετου μέλους για τα άνω άκρα με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια. Από ένα χαμένο δάχτυλο, μέχρι ολόκληρο το χέρι, μπορούν να υπάρξουν κατασκευές που αναπληρώνουν οπτικά το άκρο και παράλληλα προσφέρουν ευκολία κινήσεων και ορθή εφαρμογή των ρούχων.

Προσθετικά κάτω άκρα

Ο ακρωτηριασμός των κάτω άκρων δυστυχώς δημιουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις προβλήματα στην κίνηση του ατόμου. Σκοπός για ένα πρόσθετο μέλος της συγκεκριμένης περιοχής, δεν είναι η αισθητική, αλλά η δυνατότητα του κανονικού βηματισμού. Σήμερα γίνεται να δημιουργηθούν ελαφριά ορθοπεδικά είδη, με μεγάλη αντοχή που προσφέρουν εύκολο βηματισμό. Από ένα χαμένο δάχτυλο ποδιού, μέχρι και ένα ολόκληρο πόδι, μπορεί να υπάρξει λύση.

Κηδεμόνες

Αν και δεν σχετίζονται με τα χαμένα μέλη, οι κηδεμόνες είναι ορθοπεδικά είδη που επαναφέρουν σταδιακά την σωστή κίνηση του ατόμου, ισιώνοντας την σπονδυλική στήλη. Πολλά άτομα έχουν προβληματική κίνηση, καθώς πάσχουν από σκολίωση ή άλλες κορμικές παθήσεις οι οποίες όσο προχωρούν, δημιουργούν προβλήματα ευστάθειας και πόνους. Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει σε αυτά τα άτομα να έχουν και πάλι μία φυσιολογική ζωή και να μπορούν να έρθουν αντιμέτωπα με την πάθηση τους.

Πως θα κάνω την κατάλληλη επιλογή τους;

Τα ορθοπεδικά είδη έχουν άμεση σχέση με την υγεία και την λειτουργικότητά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να επενδύσεις στην ποιότητα και την τεχνολογία τους.

Στο Orthoway θα βρεις όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι, από κορυφαίας ποιότητας υλικά, τα οποία διαμορφώνονται πάντα στις ιατρικές ανάγκες του κάθε ατόμου και εγγυόνται αξιοπιστία και λειτουργικότητα για μεγάλο διάστημα. Η τελευταία τεχνολογία στην κατασκευή τους και η εμπειρία εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και ικανοποίηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.