Μονόπετρα δαχτυλίδια: Πόσο προσιτά είναι τελικά;

0 1,368

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι τα δημοφιλέστερα κοσμήματα γάμου και αρραβώνων. Αποτελούν ένα μοναδικό αντικείμενο υψηλής συναισθηματικής αξίας και σύμβολο έρωτα.

Στο άκουσμα τους σκεφτόμαστε όλοι μία πρόταση γάμου, αρραβώνα ή ένα πολύ καλό δώρο για μια ξεχωριστή γυναίκα.

Ένας από τους μύθους που επικρατούν είναι οι υψηλές τιμές τους. Σίγουρα τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι ξεχωριστά και πολύτιμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι και φθηνά για να είναι προσιτά.

Ας δούμε πως μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα σύμβολο αιώνια αγάπης, ώστε να το προσφέρει στο άλλο του μισό και να επισφραγίσει μία πρόταση.

Πέτρα

Το μονόπετρο δαχτυλίδι, κατά βάση χαρακτηρίζεται από τον πολύτιμο λίθο που το διακοσμεί. Λόγω αυτού, πολλές γυναίκες τα επιλέγουν και για τις εμφανίσεις τους σε μία επίσημη εκδήλωση. Έτσι μία οικονομική επιλογή είναι το ζιργκόν, ένας εντυπωσιακός ημιπολύτιμος λίθος που θυμίζει αρκετά το διαμάντι, αλλά χαμηλώνει αρκετά την τιμή του κοσμήματος. Επιπλέον οι πέρλες είναι άλλη μία οικονομική επιλογή.

 

Μέταλλο

 

Το μέταλλο που θα χρησιμοποιηθεί για το σώμα του δαχτυλιδιού είναι καθοριστικό για την τιμή του. Μπορεί να είναι χρυσός, ασήμι, λευκόχρυσος ή ροζ χρυσός. Ανάλογα το πόσα θέλει να διαθέσει κάποιος ή τον σκοπό για τον οποίο αγοράζει το μονόπετρο, μπορεί να επιλέξει και το μέταλλο του. Η διαχρονική επιλογή είναι ο χρυσός και το ασήμι, όμως αρκετά δημοφιλή είναι πλέον τόσο ο λευκόχρυσος, όσο και το ροζ χρυσό, για εκείνους που τολμούν να βγουν από τα καθιερωμένα. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού υλικών, που είναι μία πιο μοντέρνα πρόταση.

 

Σχέδιο

Κάθε γυναίκα θα συμφωνήσει, ότι τα περισσότερα σχέδια των μονόπετρων είναι καθηλωτικά. Είναι αυτά που δίνουν την πραγματική αξία του δαχτυλιδιού και επιτρέπουν στις πρώτες ύλες να αποκτήσουν τον δικό τους χαρακτήρα.

Το σχέδιο είναι όλη η τέχνη και το μεράκι του τεχνίτη. Σήμερα τα ειδικά καλούπια επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων τα οποία τελειοποιούνται στο χέρι. Η τιμή καθορίζεται από την δυσκολία του καθενός, αλλά και την επωνυμία στην περίπτωση ενός brand.

 

Που θα τα βρω;

 

Εάν αναζητάς φθηνά μονόπετρα δαχτυλίδια ή οικονομικές βέρες γάμου, θα πρέπει να επισκεφτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα goldy.gr.

Εκεί θα βρεις μοναδικά σχέδια μονόπτερων, κοσμήματα γάμου και βάπτισης, καθημερινά αντρικά και γυναικεία κοσμήματα για κάθε περίσταση, ρολόγια καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ.

 

Τι περιμένεις; Αυτή είναι η στιγμή να πεις επιτέλους το μεγάλο “Ναι”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.