Κάντε level up στο Airbnb σας

0 257

Αν έχετε αποφασίσει να επενδύσετε σε ένα Airbnb, το πιο πιθανό είναι πως γνωρίζετε ήδη ότι δεν είναι τόσο απλή διαδικασία όσο το να προσφέρετε απλώς το σπίτι σας για ενοικίαση. Το ζητούμενο είναι να προσελκύσετε και όσους περισσότερους επισκέπτες μπορείτε. Αλλά να τους προσφέρετε και όσο καλύτερη διαμονή γίνεται. Παράλληλα, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Έχουμε συγκεντρώσει, λοιπόν, μερικά tips που μπορεί να σας βοηθήσουν να το κάνετε να ξεχωρίσει.

  • Η άνεση είναι το κλειδί

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όσο θα δημιουργείτε το Airbnb, είναι πως οι επισκέπτες θέλουν να είναι άνετα. Όσο όμορφο και αν είναι ένα Airbnb, αν οι κρεβατοκάμαρες https://epiplagand.gr/krevatokamares/ δεν έχουν άνετα κρεβάτια, αν η κουζίνα δεν έχει όλα τα απαραίτητα σκεύη και τις συσκευές που μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες ή αν δεν υπάρχουν αρκετές κρεμάστρες για τις πετσέτες στο μπάνιο, η εμπειρία σίγουρα δεν θα είναι τόσο καλή. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κρεβατοκάμαρες, καθώς ο κύριος λόγος που κλείνουν οι ταξιδιώτες Airbnb είναι… για να κοιμηθούν εκεί. Θα ήταν καλή ιδέα να περάσετε ένα βράδυ στο κάθε δωμάτιο, ώστε να κατανοήσετε τι εμπειρία θα έχει ο επισκέπτης σε αυτό. Τα κρεβάτια πρέπει να είναι άνετα, να υπάρχουν έξτρα μαξιλάρια, αλλά και επαρκή σκεπάσματα για την εποχή.

  • Μην φοβηθείτε να κάνετε statements!

Ομολογουμένως, η πιο safe επιλογή για ένα χώρο στον οποίο θα πρέπει να διαμείνουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, είναι τα ουδέτερα χρώματα και η «ήσυχη» διακόσμηση. Αλλά το ζητούμενο είναι να κάνετε το Airbnb σας να ξεχωρίσει κιόλας ανάμεσα στα υπόλοιπα. Μπορείτε, λοιπόν, να διαλέξετε έναν μεγάλο πίνακα για έναν από τους τοίχους ή ένα ιδιαίτερο έπιπλο με πιο έντονο χρώμα από τα υπόλοιπα το οποίο θα λειτουργήσει ως statement piece σε ένα δωμάτιο. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν statement τοίχο ο οποίος θα είναι καλυμμένος με μικρότερους πίνακες, σαν μίνι γκαλερί, ή να χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα φωτιστικά.

  • Μην ξεχάσετε τον εξωτερικό χώρο

Αν έχετε μια βεράντα ή αυλή, έχετε ήδη ένα έξτρα ατού. Αλλά θα το χαραμίσετε αν δεν το αξιοποιήσετε σωστά. Μην παραλείψετε να διακοσμήσετε και τον εξωτερικό σας χώρο. Δημιουργήστε ένα σημείο εξίσου άνετο με το εσωτερικό του Airbnb, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν σε αυτό δροσερά καλοκαιρινά βράδια.

Μια τελευταία συμβουλή είναι να διαλέξετε προσεκτικά τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσετε για το Airbnb. Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε έπιπλα τα οποία θα αντέξουν στο χρόνο, αλλά παράλληλα, θα έχουν μοναδικό στυλ, ώστε να διαφοροποιήσουν και το χώρο σας από άλλους. Προτείνουμε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για τέτοιου είδους έπιπλα στην Κηφισίας, όπου σίγουρα θα βρείτε φοβερές επιλογές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.