Άτμισμα και αποφυγή βασικών λαθών κατά την διαδικασία του

0 693

Αν και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο άτμισμα, υπάρχουν τρία κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγουν οι αρχάριοι. Αυτά περιλαμβάνουν την αγορά ενός φθηνού ηλεκτρονικού τσιγάρου, την επιλογή ενός χαμηλότερης ποιότητας  e-υγρού και τη μη εναλλαγή γεύσεων αρκετά συχνά. Όταν είστε νέοι στο άτμισμα, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές και να αποφύγετε αυτά τα κοινά λάθη. Πρώτα από όλα, πρέπει να ξέρετε τι μπορεί να κάνει το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Εάν δεν ενημερωθείτε σωστά, μπορεί να απογοητευτείτε με την εμπειρία σας στο άτμισμα. Το επόμενο βήμα είναι να μάθετε για τους διαφορετικούς τύπους ηλεκτρονικών τσιγάρων και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποια είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε σωστά πιο είναι το πιο κατάλληλο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς.

Εάν είστε νέοι στο άτμισμα, αυτά τα λάθη θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και χρόνο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτά τα λάθη και να απολαύσετε το άτμισμα.

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο υψηλής ισχύος

Πρώτον, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο υψηλής ισχύος. Αν και τα οφέλη ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολλά, θα έχετε μια λιγότερο από ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος αν δεν καθαρίσετε το πηνίο. Αυτό το λάθος θα επηρεάσει επίσης τη γεύση του e-juice σας. Επιπλέον, ένα βρώμικο ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μειώσει την ικανοποίησή σας με τη γεύση και την εμπειρία ατμίσματος.

Όπως είπαμε λοιπόν, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου υψηλής ισχύος γιατί αυτός ο τύπος ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να κάψει τα πηνία σας εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα χαμηλότερης ισχύος υγρό. Εξάλλου, ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο χαμηλής κατανάλωσης θα σας κάνει να χάσετε πολλούς ατμούς.Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου υψηλής ισχύος θα έχει ως αποτέλεσμα μια μπαταρία που δεν διαρκεί πολύ. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερη ρύθμιση ισχύος. Εάν η συσκευή σας διαθέτει μη αυτόματη μπαταρία, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί τουλάχιστον τρεις έως έξι φορές για να την ανάψετε. Αυτό θα κάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο να διαρκέσει πολύ χωρίς να καίει τα πηνία. Μπορείτε επίσης να κάνετε την εμπειρία ατμίσματος πιο ευχάριστη χρησιμοποιώντας μια μπαταρία με φως.

Γιατί θα πρέπει να συντηρείτε καλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Εκτός από το να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, θα πρέπει επίσης να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με το προϊόν. Αν και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι για όλους, πολλοί αρχάριοι αποτυγχάνουν να συντηρήσουν σωστά τον εξοπλισμό τους. Παρόλο που κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ακριβό, είναι σημαντικό να μάθετε για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και πώς λειτουργούν πριν ξεκινήσετε.Υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να αποφύγετε ωστόσο, η αποφυγή αυτών των λαθών μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε το άτμισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων σε περιττές αγορές.

Γιατί θα πρέπει να διαβάζετε καλά το εγχειρίδιο χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν διαβάζουν το εγχειρίδιο που συνοδεύει το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του ατμού, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή σας. Επιπλέον, η ανάγνωση του εγχειριδίου θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν τη συσκευή τους. Επιπλέον, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε τη γεύση φάντασμα. Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου πριν το χρησιμοποιήσετε.

Τι άλλο μπορεί να πάει λάθος κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Αν και αυτό είναι ένα μικρό λάθος, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι πολύ εύκολο να κάνετε ένα λάθος όταν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Φροντίστε να έχετε διαθέσιμο φορτιστή όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, θα πρέπει να παρακολουθείτε το επίπεδο μπαταρίας της συσκευής σας. Μεταφέρετε δύο μπαταρίες ή ένα Power bank.

Το επόμενο πιο συνηθισμένο λάθος είναι να βάλετε ανάποδα το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο πριν ξεβιδώσετε το καθαριστικό. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος που μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές και εξάντληση της μπαταρίας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να πλένετε καλά τη δεξαμενή πριν αντικαταστήσετε το e-liquid. Μπορείτε ακόμη να μάθετε περισσότερα για την τεχνική συναρμολόγησης αποσυναρμολογώντας το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Το να γεμίζετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο πολύ νωρίς είναι ένα άλλο αρκετά συνηθισμένο λάθος. Το e-liquid χρειάζεται χρόνο για να απορροφηθεί, επομένως είναι απαραίτητο να περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν δεν περιμένετε μέχρι να εμποτιστεί εντελώς, θα καταλήξετε με μια ξηρή, καυστική γεύση.

Αυτές είναι κάποιες από τις συμβουλές και τα λάθη που μπορεί να κάνεις ένας ατμιστής. Με μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να ανακαλύψετε την αγαπημένη σας εταιρεία προϊόντων ατμίσματος και να διαβάζετε τις συμβουλές που δίνουν τόσο για συγκεκριμένα μοντέλα ηλεκτρονικών τσιγάρων και γενικότερα για το άτμισμα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr