Ανοξείδωτες Κατασκευές Κουζίνας: Οδηγός Σωστής Αγοράς

0 442

Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε όλους τους τύπους ανοξείδωτων κατασκευών που μπορείτε να προμηθευτείτε για την επιχείρησή σας.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας και οι ανοξείδωτες κατασκευές έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας επαγγελματικής κουζίνας είτε μιλάμε για μία πιτσαρία είτε για ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Όλα τα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού κατασκευάζονται με ανοξείδωτο χάλυβα, από τις τοστιέρες και τα μαχαίρια μέχρι φούρνους και ψυγεία.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι γνωστός για το πόσο συμβάλλει στην διατήρηση των κανόνων υγιεινής που απαιτούνται σε μία επαγγελματική κουζίνα, διότι είναι ένα υλικό το οποίο δεν επιτρέπει στα μικρόβια και στους παθογόνους οργανισμούς να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης. Με αυτό τον τρόπο εάν καθαρίζονται σωστά οι ανοξείδωτες επιφάνειες είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνουν υπολείμματα φαγητού και να μεταφερθούν στο φαγητό προκαλώντας κάποια ζημιά στους πελάτες.

Πέρα από τα μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού τα οποία είναι φτιαγμένα σχεδόν εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα θα βρείτε πάρα πολλές ανοξείδωτες κατασκευές που είναι άκρως απαραίτητες για μία επαγγελματική κουζίνα.

Εξοπλισμός Εστίασης

Ανοξείδωτα Ερμάρια

Για μία επαγγελματική κουζίνα θα πρέπει να εξοπλιστείτε με ανοξείδωτες χοάνες – φούσκες για εξαερισμό όπως επίσης και ανοξείδωτα καρότσια – τρόλεϊ για σχάρες, ταψιά ή GN.

Ερμάρια καφέ, ιδανικά για καφετέριες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός barista.

Ερμάριο σερβιτόρου & Ανοξείδωτα ερμάρια σκευών, με άπλετο χώρο για να χωρέσουν πετσέτες, σερβίτσια και κουβέρ και να κάνουν την δουλειά του σερβιτόρου πολύ πιο εύκολη.

Επαγγελματικά ψυγεία

Ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι

Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνες

Όλες οι ανοξείδωτες κατασκευές κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ελληνικές εταιρείες.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να μπορέσετε να δείτε όλες τις παραπάνω κατασκευές που αναφέραμε σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις που μπορείτε να τις προμηθευτείτε.

Επίσης στην περίπτωση που δεν βρείτε τις διαστάσεις που χρειάζεστε ακριβώς να ξέρετε πως στο Geniko Emporio αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές & σας προσφέρουμε τις ακριβείς διαστάσεις που χρειάζεστε βάσει των σχεδίων που έχετε για την κουζίνα σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 800 1943 ή Info@genikoemporio.com

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.