Άγιος Βαλεντίνος : Ήρθε η στιγμή να προκαλέσεις με τα πιο αισθησιακά εσώρουχα

0 215

Άγιος Βαλεντίνος! Η γιορτή των ερωτευμένων.

Όπως είναι φυσικό η ερωτική ατμόσφαιρα είναι διάχυτη αυτή την ημέρα. Και καθώς ο αέρας γύρω σου ζεσταίνεται επικίνδυνα, περιμένει το σπίρτο που θα ανάψει για τα καλά την ερωτική διάθεση.

Ο άγιος Βαλεντίνος έχει συνδεθεί με τις καρδούλες, τη σαμπάνια, τα αναμμένα κεριά και τα σοκολατάκια. Και σαν ένας κύριος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος απέναντι στα σέξι εσώρουχα.

Τα εσώρουχα Αγίου Βαλεντίνου είναι φλογέρα γεμάτα πάθος και ερωτικά. Έτοιμα να τεθούν στην υπηρεσία του απόλυτου θηλυκού που μοναδικό σκοπό του έχει να σαγηνεύσει να ξεσηκώσει τα πάθη και να εκπλήξει απρόσμενα τον άντρα που έχει απέναντί του.

Το κόκκινο όπως είναι φυσικό κυριαρχεί. Είναι το χρώμα που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο προκαλεί και ξεσηκώνει. Είναι ιδανικός σύντροφος στο παιχνίδι της ερωτικής αποπλάνησης. Δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στα σέξι εσώρουχα και babydoll όσο πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Είναι όμως τα εσώρουχα  Αγίου Βαλεντίνου μόνο κόκκινα;

Όχι φυσικά.

Αμέσως μετά ακολουθεί το μαύρο, κατεξοχήν χρώμα της σαγήνης και του μυστηρίου . Animal print, μοβ σε σκοτεινές και πιο ανοιχτές αποχρώσεις μπαίνουν επίσης στο παιχνίδι προτείνοντας τη δική τους εναλλακτική στην κυριαρχία του κόκκινου και του μαύρου.

Τα εσώρουχα Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική πρόταση για να τον προκαλέσεις να ζήσετε την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου στο έπακρο. Είναι το ιδανικό δώρο για εκείνον αλλά και για σένα.

Στο e-shop του e-string θα βρεις μπροστά σου πολλές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτή την ξεχωριστή μέρα περισσότερο ξεχωριστή. Μοναδικά σέξυ εσώρουχα και baby doll ( δες τα εδώ) σε περιμένουν για να γίνουν το μυστικό σου όπλο σε αυτό το παιχνίδι της σαγήνης και της ερωτικής αποπλάνησης.

Ξεκάθαρα προκλητικά ή με μικρές δόσεις ρομαντισμού οι προτάσεις για εσώρουχα Αγίου Βαλεντίνου του e-string υπόσχονται να βγάλουν από μέσα σου το απόλυτο θηλυκό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.