Καλοκαίρι 2022: 5 τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο που πρέπει να γνωρίζεις

0 3.312

Η άνοιξη έχει μπει με φόρα και μας προετοιμάζει για τα καλά για το καλοκαίρι, οπότε είναι λογικό να σκεφτόμαστε πώς θα ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Τα trends φέτος επιτάσσουν ανάλαφρα ρούχα και έντονα χρώματα στο πρώτο μας ανέμελο καλοκαίρι μετά από καιρό.

Ποιες ακριβώς, όμως, είναι οι τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο για το καλοκαίρι 2022; Οι στυλίστες από το Must, το e-shop με τη μεγαλύτερη συλλογή σε επώνυμα brands ανδρικής casual ένδυσης, μας κατατοπίζουν με τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε.

Η επέλαση της βερμούδας

Κάποτε, η βερμούδα ήταν μόνο για σπορ εμφανίσεις στο γυμναστήριο. Αυτή η λογική έχει παρέλθει προ πολλού. Πλέον, τα στυλ στις βερμούδες είναι πάρα πολλά και πρακτικά καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για όλες τις ώρες.

Αθλητικές βερμούδες για sporty looks, τζιν βερμούδες για casual εμφανίσεις στο νησί και υφασμάτινες βερμούδες ακόμα και για επίσημο βραδινό στυλ, έχουμε δει τα πάντα στις επιδείξεις μόδας και μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσουν πολύ!

Η ελευθερία του αμάνικου

Η λογική είναι πια ότι το καλοκαίρι πρέπει να αισθανόμαστε όσο πιο χαλαροί γίνεται και αυτό αποτυπώνεται και στο αντρικό ντύσιμο. Τα αμάνικα έχουν την τιμητική τους είτε είναι φανελάκια είτε φαρδιές αμάνικες μπλούζες με κουκούλα ή χωρίς για αθλητικά και όχι μόνο outfits.

Ανδρικά σανδάλια, γιατί όχι;

Κάποτε οι άντρες φορούσαμε σαγιονάρες μόνο στην παραλία. Αλλά γιατί να μην κρατήσουμε αυτή την αίσθηση ελαφρότητας στα πόδια και τις υπόλοιπες ώρες; Αυτός είναι και ο λόγος που πια τα ανδρικά σανδάλια γίνονται ολοένα και πιο εκλεπτυσμένα.

Ιδιαίτερα χρώματα, δερμάτινες λεπτομέρειες, εμφανή logo των brands και γραμμές που προορίζονται για κάτι πολύ παραπάνω από beach wear μας έχουν τραβήξει την προσοχή για τις νύχτες στο νησί αλλά και στην πόλη.

Η απενοχοποίηση του ροζ

Αν σου αρέσουν τα χρώματα, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις φτάσει σε ένα τέλμα, καθώς παλαιότερα τα χρώματα στο ανδρικό ντύσιμο ήταν λίγα και συγκεκριμένα. Γιατί, λοιπόν, να μην σκεφτείς out of the box;

Το ροζ είναι εξαιρετικό χρώμα για σκουρόχρωμες και μαυρισμένες επιδερμίδες και επίσης όσο φωτεινό χρειάζεται, για να συνδυαστεί με πιο ουδέτερα χρώματα. Ροζ μπλούζες και πουκάμισα αλλά και μαγιό είναι μια πρωτότυπη επιλογή που την είδαμε στις πασαρέλες και θα κυριαρχήσει φέτος το καλοκαίρι.

Το πόλο επέστρεψε

Για χρόνια είχαμε κολλήσει με το T-shirt και όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα πολύ μοντέρνο και προσαρμοστικό ρούχο που ταιριάζει με τα πάντα. Όμως, αν θες να δώσεις έναν λίγο πιο chic τόνο στην εμφάνισή σου, το κλασικό μπλουζάκι με γιακά είναι αυτό που συνδυάζει με ακαταμάχητο τρόπο το casual με την κομψότητα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και στυλ για όλους.

Βρες στο Must όλα όσα θα χρειαστείς για να φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό look με επώνυμα ρούχα σε απίστευτα χαμηλές τιμές και εκπτώσεις!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr