4 Πετυχημένα και Εύκολα Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για Γονείς

0 695

Όταν σκεφτόμαστε την γιορτή των ερωτευμένων, εικόνες από νεαρά ζευγάρια που ανταλλάσσουν λουλούδια και αρκουδάκια συνήθως έρχονται στο μυαλό. Αλλά και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Και αυτοί που έχουν «πιάσει τα -άντα» και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δυστυχώς, όσο περνούν τα χρόνια, οι έγνοιες και οι ευθύνες αυξάνονται τόσο που ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα και στην εκδήλωση αυτών των συναισθημάτων.

Αυτό το άρθρο θα σου δώσει εύκολες ιδέες για δώρο που μπορείς να πάρεις για τον άντρα ή την γυναίκα σου. Το ιδανικό θα ήταν να βρείτε λίγο χρόνο οι δυο σας – είτε μένοντας μόνοι στο σπίτι είτε βγαίνοντας έξω για ραντεβού – και τότε να ανταλλάξετε τα δώρα σας. Να σημειωθεί ότι οι ιδέες παρακάτω απευθύνονται και στα δύο φύλα.

  • Τσάντα

Είναι πολύ συνηθισμένο για ανθρώπους που έχουν μικρά παιδιά να κυκλοφορούν με μεγάλες τσάντες ώμου ή πλάτης. Όταν βγαίνουν με τα παιδιά, τέτοιες τσάντες είναι απαραίτητες, καθώς κάπου πρέπει να βάλουν όλα τα παιχνίδια αλλά και άλλα απαραίτητα πράγματα, όπως πιπίλες και πάνες. Ταυτόχρονα, η εργασία τους μπορεί να απαιτεί την μεταφορά εγγράφων, φορητού υπολογιστή ή άλλων σημαντικών πραγμάτων. Επομένως, μία τσάντα είναι ό,τι πρέπει.

Μπορείς να αναβαθμίσεις το δώρο αυτό προσθέτοντας και μικρότερης αξίας δώρα μέσα στην τσάντα, όπως ένα θερμός ή ένα σημειωματάριο.

  • Παιχνίδια

Όταν είσαι γονιός, γίνεσαι και εσύ παιδί παίζοντας ό,τι παιχνίδι λαχταράει το τέκνο σου. Δεν είναι λίγοι οι γονείς που καθιερώνουν οικογενειακές βραδιές παιχνιδιών, γιατί πραγματικά διασκεδάζουν και απολαμβάνουν την διαδικασία. Μπορείς να βρεις από τη μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια παιχνίδια από το MR WOLF TOYS την νέα προσθήκη στην συλλογή σας. Φυσικά, πέρα από επιτραπέζια, ένα παζλ ή παιχνίδια με περισσότερη αλληλεπίδραση, όπως καραόκε ή προσομοίωση κάποιου αθλήματος είναι εξίσου ψυχαγωγικά.

  • Γλυκά

Αν είστε ένα ζευγάρι γλυκατζήδων, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσε. Μία τούρτα ή ένα κουτί με διάφορα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο Lateau είναι ένα δώρο που θα ευχαριστηθείτε και οι δύο. Στην περίπτωση που τα γούστα σας δεν είναι ακριβώς τα ίδια, φρόντισε να αγοράσεις κάτι που σίγουρα θα απολαύσει το άλλο σου μισό. Αν και σίγουρα θα μοιραστεί το γλυκό μαζί σου, ο σκοπός είναι να δώσεις κάτι που θα χαροποιήσει το άλλο άτομο και όχι εσένα.

 

  1. Πιτζάμες

Μπορεί αυτό να ακούγεται σαν βαρετό δώρο, αλλά όταν δουλεύεις όλη μέρα και μετά γυρνάς σε ένα γεμάτο σπίτι όπου αφιερώνεις ενέργεια στο να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου, όταν φτάνει το βράδυ, το μόνο που θέλεις είναι να πέσεις στο κρεβάτι και να ξεκουραστείς. Το να έχεις ρούχα τα οποία είναι ζεστά και άνετα και υπάρχουν αποκλειστικά για τον ύπνο σου αποκτά ανεκτίμητη αξία. Βεβαίως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις στυλιστικές προτιμήσεις του συντρόφου σου και να διαλέξεις ένα σετ πιτζάμας στο χρώμα, σχέδιο και ύφασμα που θα διάλεγε αν ήταν μπροστά, και όχι αποκλειστικά τι αρέσει σε σένα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr