Βασικά προϊόντα που χρειάζεστε για νεογέννητα μωρά

0 586

Ο ερχομός ενός μωρού είναι ένα συναρπαστικό γεγονός, αλλά η προετοιμασία για την άφιξή του μπορεί να γίνει πολύ αγχωτική διαδικασία, ειδικότερα για όσους γίνονται πρώτη φορά γονείς.

Θα πρέπει να οργανώσετε μια λίστα με όλες τις αγορές που θα πρέπει να κάνετε με όλα τα πράγματα που θα χρειαστεί το μωρό, πολύ πριν γεννηθεί. Η αγορά αυτών των αντικειμένων μπορεί να είναι πολύ ακριβή αν δεν ξέρετε σε τι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα. Τα μωρά χρειάζονται πολλά πράγματα καθώς μεγαλώνουν, αλλά κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων τους, δεν χρειάζονται πολλά. Δημιουργήστε μια λίστα για να σας βοηθήσει να δώσετε προτεραιότητα σε σημαντικά στοιχεία. Μια λίστα με τα βασικά είδη είναι αυτή που θα περιέχει τα πράγματα που το μωρό σας θα χρειαστεί για τις επόμενες εννέα εβδομάδες μετά τη γέννηση.

Έπιπλα για μωρά

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αγοράσετε για το μωρό. Υπάρχουν πολλά βρεφικά κρεβάτια με στρογγυλεμένες πλευρές και μη τοξικό φινίρισμα στην αγορά. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα στα παιδικά έπιπλα παίρνοντας ένα μετατρέψιμο βρεφικό κρεβάτι σε εφηβικό. Υπάρχουν προϊόντα που χρησιμεύουν ταυτόχρονα ως κρεβάτι και αλλαξιέρα. Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε παιδικό κρεβάτι μεγάλου μεγέθους αργότερα. Θα πρέπει επίσης να επενδύσετε σε ένα καλό παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτό θα είναι χρήσιμο όχι μόνο για τους πρώτους μήνες, αλλά έως ότου το παιδί σας είναι δύο ετών. Αγοράστε αδιάβροχα σελτεδάκια https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ τόσο για το κάθισμα του αυτοκινήτου όσο και για το στρώμα της κούνιας για να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας δεν αφήνει λεκέδες στα κλινοσκεπάσματα ή το στρώμα της κούνιας του.

Ενδύματα

Ο αριθμός των ρούχων που πρέπει να αγοράσετε εξαρτάται από το πόσο συχνά βάζετε πλυντήριο. Προμηθευτείτε αρχικά πέντε έως δέκα φορμάκια για καθημερινή χρήση. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε βαμβακερά ρούχα και φορμάκια, καθώς το βαμβάκι θα κρατήσει το μωρό σας δροσερό χωρίς να ερεθίσει το δέρμα του. Αγοράστε μερικά ρούχα ιδανικά για τις κρύες μέρες ανεξάρτητα από το εάν γεννήσατε άνοιξη ή καλοκαίρι. Τα νεογέννητα μωρά έχουν ανάγκη τη ζεστασιά ακόμη και αν γεννηθούν σε πολύ ζεστό καιρό. Θα χρειαστείτε επίσης πέντε έως επτά ζευγάρια κάλτσες και γάντια για να διατηρήσετε το μωρό σας ζεστό.

Είδη μπάνιου και καλλωπισμού

Δεν είναι λίγα αυτά τα οποία θα χρειαστείτε τις πρώτες ημέρες που θα έρθει το μωρό σας στο νέο του σπίτι. Τα είδη μπάνιου είναι πολύ βασικά και αποτελούνται από τις κρέμες για την αλλαγή πάνας, τις πάνες, τις γάζες, το γαλάκτωμα τα οποία είναι μερικά από όσα θα χρειάζεστε σε καθημερινή βάση για τον καθαρισμό του μωρού σας, ενώ θα χρειαστείτε ακόμα πετσέτες και κάπες μπουρνούζια για την καθημερινή περιποίηση του και το μπάνιο του.

Η προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού σας είναι σίγουρα μια απαιτητική διαδικασία, ωστόσο εάν οργανωθείτε σωστά και φτιάξετε μια λίστα από την αρχή, η διαδικασία αυτή θα σας μείνει αξέχαστη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr