Τι χρώμα να επιλέξω για την κουζίνα μου; Τα 5 πιο Hot χρώματα της φετινής σεζόν

0 1.750

Η κουζίνα μας αποτελεί ένα χώρο πολύ βασικό μέσα στο σπίτι αφού εκεί περνάμε αρκετά μεγάλο μέρος της ημέρας μας. Είναι ένα χώρος που χρειάζεται απεριόριστο φώς, όμορφη διακόσμηση ωστόσο οι επιλογές τόσο στα έπιπλα κουζίνας όσο και στην απόχρωση των τοίχων περιορίζονται αρκετά αφού τα βασικά στοιχεία μιας κουζίνας όπως οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν αποχρώσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να τα συνδυάσει.

Εμείς κάναμε την αναζήτηση μας για τις φετινές χρωματικές τάσεις και παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα πιο Hot χρώματα για μια κουζίνα.

 

  • Γήινες αποχρώσεις
    Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι η διχρωμία που μπορείς να δημιουργήσεις στα ντουλάπια τη κουζίνας σου. Μια ανοιχτή μπεζ ή γκρι απόχρωση για τα επάνω ντουλάπια και μια σκούρα απόχρωση στην κάτω πλευρά, σε συνδυασμό με μονοχρωμία των τοίχων θα απογειώσουν την κουζίνα σου, θα δώσουν το φώς που απαιτείται χωρίς να είναι έντονο το αποτέλεσμα.
  • Γαλλικό Στυλ
    Ένας μοναδικός και διαχρονικός συνδυασμός χρωμάτων είναι το μπλε με το λευκό.
    Αυτός ο συνδυασμός συχνά επιλέγεται λόγω της αίσθησης της ηρεμίας και της αρμονίας που δημιουργείται από την ένωση του μπλε και του λευκού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε σκούρα απόχρωση στα ντουλάπια της κουζίνας σας και να συνδυάσετε λευκά πλακάκια στους τοίχους, vintage λεπτομέρειες στην διακόσμηση και τα λευκά είδη είναι βέβαιο πως θα σας δώσουν ένα κομψό και ελκυστικό αποτέλεσμα.

 

 

 

  • Ψυχρές αποχρώσεις
    Δεν υπάρχει πιο ελκυστική διακόσμηση από τον συνδυασμό ψυχρών χρωμάτων και επιφάνειες από μάρμαρο. Κινηθείτε σε αποχρώσεις του γκρι , του μαύρου και του ράφ σε ματ ή γυαλιστερές επιφάνειες και απογειώστε με διακοσμητικά σε χρυσούς τόνους.
  • Country style
    Οι χρωματικοί τόνοι σε αυτό το στυλ περιλαμβάνουν κυρίως φυσικό ξύλο χωρίς γυαλιστερά φινιρίσματα και επιφάνειες που σε κάποιο σημεία φαίνονται ξεφλουδισμένες. Πρόκειται για μια vintage διακόσμηση όπου υπάρχουν ανοιχτά ράφια με βάζα σε εμφανή θέση καθώς τα περιεχόμενο του αποτελεί μέρος της διακόσμησης.
    Ο πάγκος εργασίας συνήθως αποτελείται από επιφάνειες  που φέρουν πιτσιλιές και τα πλακάκια που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι σε λευκούς τόνους και από πορσελάνη ώστε να διατηρηθεί  η ρουστίκ εμφάνιση της κουζίνας.
  • Επιβλητικό λευκό
    Για τους πολύ τολμηρούς και λάτρεις της μοντέρνας διακόσμησης, που σπάνε στερεότυπα και δημιουργούν την δική τους τάση η λευκή κουζίνα είναι ιδανική επιλογή. Όλα λευκά σε ματ ή γυαλιστερές επιφάνειες  δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα λευκά έπιπλα κουζίνας δίνουν στο χώρο φωτεινότητα και ενδείκνυται για σπίτια που έχουν έλλειψη φωτός. Επιπρόσθετα κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, Χρυσές πινελιές διακόσμησης, γυάλινα βάζα και φυσικά τα λουλούδια είναι ιδανικές επιλογές για να διακοσμήσουν και να δημιουργήσουν ένα χώρο ηρεμίας και δημιουργίας.

 

Τα έπιπλα Κουζίνας Μαθιός μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο χρώμα για τα έπιπλα της κουζίνας σας σύμφωνα με τον χώρο σας και. Αν θέλετε περισσότερες συμβουλές δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site mathios.com.gt

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr