Τι είναι η λαπαροσκοπική χειρουργική;

0 869

Μάθε τώρα για την λαπαροσκοπική χειρουργική και το πώς θα βρεις έναν εξειδικευμένο γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Σε ποια σημεία διαφέρει από τις άλλες μεθόδους;

Η λαπαροσκοπική χειρουργική αποτελεί μία πραγματική επανάσταση στον κλάδο της ιατρικής.

Είναι μία σειρά ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων που εφαρμόζονται στην περιοχή της κοιλιάς ή του πυελού και με τη βοήθεια σύγχρονων ειδικών εργαλείων και καμερών επιτρέπουν στον χειρουργό να εργαστεί χωρίς πολλές και μεγάλες τομές.

Πλεονεκτήματα για τον ασθενή

Η λαπαροσκοπική χειρουργική έχει μία ολόκληρη σειρά από πλεονεκτήματα για τον ασθενή και αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει τόσο δημοφιλής και πέφτει το βάρος της έρευνας και της ανάπτυξης νέων τεχνικών σε αυτό τον τομέα.

Ας δούμε μερικά:

  • Εξαιρετικά μικρές τομές: Οι τομές της λαπαροσκοπικής είναι εξαιρετικά μικρές και πάντα ελάχιστες, ώστε να μπορούν να περάσουν τα εργαλεία.
  • Γρήγορη ανάρρωση: Λόγω των ελάχιστων τομών και της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου ο ασθενής αναρρώνει ταχύτατα.
  • Σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο: Η νοσηλεία στο νοσοκομείο διαρκεί μόλις κάποιες ώρες και το άτομο επιστρέφει στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.

Απουσία πόνων: Οι πόνοι που ακολουθούν μετά από μια  λαπαροσκοπική επέμβαση είναι ελάχιστοι και συγκριτικά με άλλες επεμβάσεις, ηπιότεροι.

Ποια προβλήματα λύνει;

Η λαπαροσκοπική είναι κατάλληλη για την επίλυση των παρακάτω προβλημάτων:

  • Πέτρες στη χολή (Χολολιθίαση)
  • Διάφορες μορφές κηλών
  • Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση
  • Σκωληκοειδίτιδα
  • Κακοήθης Παχυσαρκία
  • Κολεκτομή

Γιατί να επιλέξεις τον Δρ. Μηλιωρίδη;

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω παθήσεις θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο χειρουργό – λαπαροσκόπο, ώστε να βρει το πρόβλημα σου και να σχεδιάσετε μαζί την θεραπευτική στρατηγική.  Ένας τέτοιος ειδικός στη λαπαροσκοπική χειρουργική, είναι ο Θεόδωρος Μηλιωρίδης.

Η πολυετής εμπειρία του με πάνω από 20 έτη και η συνεργασία του με μεγάλα νοσοκομεία της χώρας είναι τα εφόδια που έχει, για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πάθησης απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, η μεγάλη του εξειδίκευση σε παθήσεις χολής και θυροειδή τον καθιστά την ασφαλέστερη επιλογή για οποιαδήποτε επιπλοκή και έναν από τους πιο καταξιωμένους  χειρουργούς χολής και θυροειδή στη Θεσσαλονίκη.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το ζήτημα σου, τις διάφορες λύσεις και άλλες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα www.milioridis.gr. Σε αυτή θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη λαπαροσκοπική χειρουργική καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr