Προσεκτική εξέταση της διαδικασίας αφαίρεσης τατουάζ – Πριν και μετά

0 969

Πολλοί από εμάς έχουμε ένα τατουάζ που μας άρεσε όταν το κάναμε. Αλλά συχνά, αυτός ο ενθουσιασμός εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Τότε πρέπει να γνωρίζετε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε αυτό το τατουάζ. Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερTattoo Laser είναι δημοφιλής, ωστόσο υπάρχουν και άλλες μέθοδοι όπως οι κρέμες αφαίρεσης τατουάζ. Θα ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου, έτσι μπορείτε να πάρετε μια καλή απόφαση για το πώς να απαλλαγείτε από ένα ανεπιθύμητο τατουάζ.


Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ έχει γίνει πάρει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Λειτουργεί με τη χρήση επαναλαμβανόμενων θεραπειών λέιζερ για να σπάσει και να ξεθωριάσει το μελάνι στο δέρμα σας. Αυτό λειτουργεί καλύτερα στα τατουάζ που αποτελούνται από σκούρα χρώματα, καθώς απορροφούν το φως από το λέιζερ καλύτερα από τα ανοιχτότερα χρώματα. Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ λειτουργεί επίσης καλύτερα σε περιοχές με παχύ δέρμα. Η απομάκρυνση των τατουάζ από το λεπτό δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε ουλές και μόνιμο αποχρωματισμό.

Η βασική διαδικασία για την αφαίρεση ενός τατουάζ είναι ένας αριθμός συνεδριών που θα αποφασίσει ο θεράπων ιατρός αφού έχει κάνει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης τόσο του δέρματός σας όσο και του τατουάζ. Εφαρμόζεται τοπικό αναισθητικό συνήθως για την πρόληψη του πόνου. Οι συνεδρίες έχουν κάποιο κενό μεταξύ τους ώστε να έχει χρόνο το δέρμα να επεξεργαστεί την πάσχουσα περιοχή και να ξεκινήσει την διαδικασία θεραπείας.

Οι κρέμες αφαίρεσης τατουάζ λειτουργούν με την εφαρμογή τους στο τατουάζ, και συνήθως εφαρμόζεται κάθε δεύτερη μέρα. Διαλύουν το μελάνι κάτω από το δέρμα σας, έτσι ώστε το σώμα σας μπορεί να το απορρίψει όπως και κάθε άλλο απόβλητο. Αυτή η θεραπεία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες χωρίς βέβαια σίγουρη επιτυχία, αν και υπάρχουν και αβεβαιότητα ως προς την αξιοπιστία των προϊόντος και των επιπτώσεων τους στο δέρμα. Οι κρέμες αφαίρεσης τατουάζ είναι μια επιλογή για πιο ανοιχτόχρωμα τατουάζ που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν τα λέιζερ. Αυτό περιλαμβάνει τατουάζ που γίνονται σε λευκές, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Μια άλλη επιλογή για να αφαιρέσετε ένα ανεπιθύμητο τατουάζ είναι απλά να το καλύψετε με ένα νέο τατουάζ. Αυτό θα απαιτήσει το νέο τατουάζ είναι στην ίδια θέση, μεγαλύτερο, και γίνει με πιο σκούρα μελάνια. Η μέθοδος κάλυψης είναι δημοφιλής επειδή είναι ταχύτερη από την αναμονή για πλήρη αφαίρεση. Φυσικά, αυτό λειτουργεί μόνο αν σας ενδιαφέρει να έχετε ένα νέο τατουάζ στην ίδια θέση.

Η εύρεση της σωστής μεθόδου για να αφαιρέσετε ένα τατουάζ από το σώμα σας εξαρτάται από το τι τατουάζ έχετε και πού βρίσκεται. Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ είναι πολύ δημοφιλής και έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα. Όταν ψάχνετε για επιλογές, φροντίστε να εξετάσετε το πριν και το μετά μέσα από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν  στα τατουάζ που έχουν παρόμοιο μέγεθος, χρώμα και τοποθεσία που θέλετε να αφαιρέσετε. Αυτό θα σας δώσει την καλύτερη ιδέα για το πόσο αποτελεσματική θα είναι μια συγκεκριμένη μέθοδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr