Ανδρικά άρβυλα και στρατιωτικά ρολόγια: Η παραλλαγή γίνεται μόδα

0 997

Τα ανδρικά άρβυλα και τα στρατιωτικά ρολόγια δεν είναι μόνο ένας επιχειρησιακός εξοπλισμός, αλλά μία πολύ ενδιαφέρουσα, πρακτική και αρρενωπή πρόταση στη μόδα.

Αρκετοί άντρες ζηλεύουν όσους εργάζονται στα σώματα ασφαλείας γιατί πάντοτε είχαν τα πιο πρακτικά και ανθεκτικά gadgets και ενδύματα.

Αν δεν δουλεύεις σε κάποιο χώρο με ειδικό dress code μπορείς να προσανατολιστείς στο μιλιταριστικό style επιλέγοντας ανδρικά άρβυλα και στρατιωτικά ρολόγια παραλλαγής.

 

Γιατί να πάρω ανδρικά άρβυλα;

Τα ανδρικά άρβυλα είναι το ανθεκτικότερο παπούτσι που θα φορέσεις ποτέ στη ζωή σου.

Είναι σχεδιασμένο να είναι άνετο, να προστατεύει το πέλμα, να κρατά ζεστό το πόδι, να μειώνει τα χτυπήματα και τους κραδασμούς και φυσικά να αντέχει σε κάθε αντίξοη συνθήκη.

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις ανδρικά άρβυλα κάθε χρώματος, μεγέθους και σχεδίου, τα οποία ενσωματώνουν διάφορες τεχνολογίες όπως αδιάβροχες μεμβράνες, θερμοπροστασία και πολλά άλλες που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα σου.

Τέλος πέρα από πρακτικά είναι πολύ κομψά και προσφέρουν τη δυνατότητα κάποια του ρυθμιζόμενου πάτου, ώστε να μην νιώθεις ποτέ κόπωση. Συνδύασε τα με ειδικούς πάτους και δες μία πραγματική διαφορά στα βήματα σου και στο style σου!

 

Στρατιωτικά ρολόγια

Τα στρατιωτικά ρολόγια με led είναι μοναδικά gadgets τα οποία έχουν το style παραλλαγής.

Αρκετά από αυτά αντέχουν στις αντίξοες συνθήκες, τους κραδασμούς και το νερό χάρη στην ατσάλινη κάσα που προστατεύει το σώμα. Επιπλέον έχουν διπλή μηχανή για να μην χάσεις ποτέ ούτε λεπτό.

Η διπλή μηχανή είναι ένας μηχανισμός quartz, όπως τα κλασσικά ρολόγια και ένας ψηφιακός μηχανισμός ακρίβειας που δεν χάνει δευτερόλεπτο.

Τα λουράκια τους έχουν διπλή ασφάλιση για να μην χαθεί ποτέ όπου και αν βρίσκεσαι.

Μερικές επιπλέον λειτουργείες ανάλογα το μοντέλο, είναι

  • Χρονομέτρηση
  • Λειτουργεία ξυπνητηριού
  • Εμφάνιση ημερομηνίας
  • Φωτισμός LED.

Είναι το απόλυτο gadget για τον σύγχρονο άντρα ή ένα πολύ ωραίο δώρο που θα λατρέψει κάποιος καθώς συνδυάζει αντοχή και αισθητική.

Που θα τα βρω;

Εάν αναζητάς αντρικά άρβυλα στρατού, πυροβεστικής, ορειβασίας και κάθε άλλου τύπου, στρατιωτικά ρολόγια, είδη επιβίωσης και παραλλαγής, καθώς και πολλά άλλα αντίστοιχα προϊόντα, τότε θα πρέπει να επισκεφτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα tuffmensgear.com.

Εδώ σε περιμένουν μοναδικά επώνυμα στρατιωτικά είδη τα οποία διακρίνονται για την αντοχή, την ποιότητα και φυσικά την χαμηλή τιμή τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr