ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ – Ενημέρωση για την έναρξη των προπονήσεων από την Δευτέρα 18 Μαΐου

0 357

Αγαπητοί αθλητές και γονείς του συλλόγου μας, μετά από τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μας λόγο τις πανδημίας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλα τα μέλη του συλλόγου μας και γενικότερα ο Νομός μας, το πέρασε χωρίς κρούσματα και ανώδυνα.

Δυστυχώς όμως στον αθλητισμό, η αποχή από τις προπονήσεις είναι κατασταλτικός παράγοντας στην επίδοση των αθλητών.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα χάσαμε μία μεγάλη πολύτιμη περίοδο προετοιμασίας και πολύ σημαντικούς αγώνες, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, το Κύπελλο Ελλάδος και το open series (κύπελλο που δίνει βαθμούς στους πρωταθλητές για την Εθνική Ελλάδος).

Όπως ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, αποφασίστηκε από την Γ.Γ.Α η σταδιακή έναρξη των προπονήσεων από 18 Μαΐου. Πρώτα θα ξεκινήσουν οι αθλητές από 13 ετών και άνω, με συγκεκριμένους κανόνες υγείας, αποστάσεις μεταξύ των αθλητών και όρους, που φυσικά στον σύλλογό μας θα τους τηρήσουμε στο έπακρων, για να βρούνε οι αθλητές μας τον ρυθμό τους, αλλά πάντα με ασφάλεια.

  Παρακαλούμε οι αθλητές του συλλόγου μας να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια Άννα Παπαθανασίου  για να καθοριστούν οι ώρες,  οι μέρες και οι κανόνες προπόνησης.

Ελπίζουμε σύντομα να επιτραπεί η προπόνηση και σε μικρότερους αθλητές.

Καλή νέα αρχή σε όλους μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.