Κώστας Πρεβέντης: Τέλος στα Πολιτικά Παιχνίδια – ΝΑΙ στην Άμεση Επίλυση των Προβλημάτων

0 834

Κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης,

Αρκετά με τα παιχνίδια της πολιτικής και τις αναζητήσεις ευθυνών. Η δουλειά μας,  ως δημοτική αρχή είναι να εξυπηρετούμε το κοινό και όχι να ασχολούμαστε με ανούσιες συζητήσεις. 

Θεωρούμε απαράδεκτο να μας κατηγορείτε για παραμέληση ή ξεχασμένα θέματα. Καταφέρνουμε να διαχειριζόμαστε πολλά θέματα ,παρά τη συχνή σας προσπάθεια να μας αποσπάτε την προσοχή με ασήμαντα ζητήματα. 

Οι πολίτες περιμένουν δράση και αποτελέσματα και όχι αδιάλλακτες συζητήσεις, οι οποίες άλλωστε δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα.

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει το καλό του δήμου ,τότε εστιάστε στην επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων αντί να αναζητάτε τρόπους να επιβαρύνετε τις διαδικασίες με ανούσιες κατηγορίες.

Αν δεν μπορείτε να δεχθείτε την πραγματικότητα ,τότε είστε απλά εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας και μέρος του προβλήματος. 

Τέλος για την πολιτική βοήθεια που προσφέρεστε να δώσετε, καθότι όπως λέτε έχετε τις γνώσεις ,θέλω να τονίσω πως η πολιτική σας προσφορά είναι  απογοητευτικά προβλέψιμη. 

Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια βοήθεια . Το δημόσιο συμφέρον είναι η προτεραιότητά μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το θέτει σε κίνδυνο.

Ελπίζω πως σύντομα θα επιστρέψετε στην ……πραγματικότητα, γιατί τίποτα δεν είναι πιο αναξιόπιστο από αυτούς που παίζουν πολιτικά παιχνιδια με τη ζωή και τα προβλήματα των πολιτών!!!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr