Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Καλαμπάκας παρουσίασε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή στις 11.00 το πρωί.

0 397

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Καλαμπάκας παρουσίασε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή στις 11.00 το πρωί.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Καλαμπάκας παρουσίασε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα, ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή στις 11.00 το πρωί.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 2 Μαρτίου
Ωρα 11.00 π.μ

Συγκέντρωση όλων των ομάδων από το 2ο κυνήγι θησαυρού στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, παράδοση των φακέλων, παραλαβή των νέων στοιχείων, κατασκευή αφίσας και λάβαρου σε ένα τρελό  αποκριάτικο ξεφάντωμα με πολλές εκπλήξεις.

Πέμπτη 6 Μαρτίου
Ώρα 19.00

Οι κανταδόροι στους δρόμους της πόλης και όλοι μαζί μαζευόμαστε στην Πλατεία Πλατάνου για ένα ξεφάντωμα με λαϊκή ορχήστρα και άφθονο κρασί.

Παρασκευή 7 Μαρτίου
Ώρα 15.00

Το τρενάκι  της  χαράς  έρχεται στην πόλη μας για τρεις μέρες.
Μασκέ πάρτι για τους  μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Στο
Club Edelweiss.
Ωρα 19.00
Νεανικό ξεφάντωμα με το συγκρότημα «Μπλέ» στην πλατεία Δημουλά.
Support group οι «Prima Vista».

Σάββατο 8 Μαρτίου
Ώρα 15.00’

Το 2ο Κυνήγι του θησαυρού για τους μεγάλους φίλους αρχίζει από την πλατεία Ρήγα Φεραίου
Ώρα 18.00
Οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώνονται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου για τις τελικες οδηγίες στο δικό  τους κυνήγι.
Ώρα 19.30’
Η ορχήστρα «Ανώτατη Ζαμπετική» με τους Παντελή Αμπάζη και Νίκο Κονιτόπουλο. Ένα τρελό αποκριάτικο γλέντι ξεκινά στην πλατεία Ρήγα Φεραίου με χορό, άφθονο κρασί και πολλά τοπικά εδέσματα.

Κυριακή 9 Μαρτίου
Ώρα 11.00

Το 2ο κυνήγι θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους ξεκινά, ενώ οι μεγάλοι μας φίλοι συνεχίζουν να ψάχνουν το θησαυρό φθάνοντας την αγωνία στο κατακόρυφο.
Ο Μπάρμπα Γιάννης Κανατάς  συναντά τους Ξυλοπόδαρους, ενώ οι νύφες, οι γαμπροί και τα συμπεθέρια ανταμώνουν με τους μάγους και τους ζογκλέρ και όλοι μαζί διασκεδάζουμε σε μια μεγάλη παρέα σπάζοντας  λαήνια και πλέκοντας το γαϊτανάκι σε μια ξεκαρδιστική ατμόσφαιρα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Ωρα 15.00
Τα παραδοσιακά δρώμενα μεταφέρονται στο Δ.Δ Διάβας
Ώρα 18.00
«Κάτου στον Άγιο Θόδωρο, στον Άγιο Κωνσταντίνο» χορεύουν όλοι  παραδοσιακά στην Εκκλησία της Παναγίας.
Ώρα 19.00’
Αποκριάτικες χορογραφίες στην πλατεία Δημαρχείου
Πολύχρωμα βεγγαλικά γεμίζουν τον ουρανό της πόλης με σχέδια. Αποχαιρετούμε το ξεφάντωμα. Με δημοτική ορχήστρα, χορό και τραγούδι.

 

Καθαρά Δευτέρα
Ώρα 12.00

Παραδοσιακά κούλουμα στην Τζέρτζη και στα Δημοτικά Διαμερίσματα με φασολάδα, λαγάνα και κρασί.

 

diava6.jpg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.