Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης από την Παρασκευή

Τα νοικοκυριά της χώρας κινδυνεύουν να μείνουν “στο κρύο”, καθώς οι ιδιοκτήτες πρατηρίων αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν την πώληση πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή.

0 131

Τα νοικοκυριά της χώρας κινδυνεύουν να μείνουν “στο κρύο”, καθώς οι ιδιοκτήτες πρατηρίων αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν την πώληση πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή. Τα νοικοκυριά της χώρας κινδυνεύουν να μείνουν “στο κρύο”, καθώς οι ιδιοκτήτες πρατηρίων αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν την πώληση πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινά την επόμενη Παρασκευή.

Το ΔΣ της ομοσπονδίας βενζινοπωλών αφού εξέτασε τις εισηγήσεις των 35 μελών της βόρειας Ελλάδας, αποφάσισε ομόφωνα ότι από την Παρασκευή “δεν θα διανέμουμε πετρέλαιο θέρμανσης με το ισχύον καθεστός προκαταβολής του ειδικού φόρου κατανάλωσης”.

Ο κλάδος διαμαρτύρεται για καθυστερήσεις στην επιτροπή του ειδικού φόρου κατανάλωσης από το υπουργείο Οικονομικών. “Στην παρούσα συγκυρία με τον τζίρο και τα κέρδη μας σε κάθετη πτώση είναι αδύνατον να συνεχίσουμε να δανείζουμε το κράτος με ποσά που πλέον δεν διαθέτουμε”, αναφέρεται στην απόφαση της ομοσπονδίας. Πηγή enimerwsi.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.