Τρέχουν για τα αδέσποτα στη Λάρισα – Ανοιχτό κάλεσμα για το Penny Marathon Larissa 2022

0 644

Η ΑΣΠΔΑ ΚοινΣΕπ ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Penny Marathon Larissa 2022 μαζί με ακόμη 3 πόλεις στην Ελλάδα τις Αθήνα, Καλαμάτα, Σαλαμίνα, με Σύδνεϋ και Μελβούρνη στην Αυστραλία και Βανκούβερ και Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ

To PennyMarathon ξεκίνησε στην Αθήνα, το 2012 και πιστεύουμε ότι είναι ο μοναδικός μαραθώνιος τέτοιου είδους σε όλο τον κόσμο.

Ένας μαραθώνιος αφιερωμένος στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που γεννιούνται, εγκαταλείπονται, κακοποιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν στους αφιλόξενους δρόμους της Ελλάδας και όχι μόνο. Ένας αγώνας αφιερωμένος σε όλους αυτούς που κάνουν τα πάντα για να τα σώσουν.

Έχουμε δυο στόχους: (1)να σώζουμε τις ζωές εγκαταλελειμμένων, παραμελημένων και κακοποιημένων ζώων συντροφιάς (όπως οι γάτες και οι σκύλοι) και (2) να υποστηρίζουμε ανθρώπους και ομάδες που αγωνίζονται να σώσουν την ζωή ενός ζώου.

Τα χρήματα που λαμβάνουμε απο χορηγίες, δωρεές και πωλήσεις, χρησιμοποιούνται για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας της διάσωσης ή την εύρεση οικογένειας για το ζώο, όπως επείγοντα ιατρικά περιστατικά, μεταφορές, τροφές και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες κλπ, στειρώσεις, εμβολιασμούς και άλλα απαραίτητα έξοδα.

 

Την διοργάνωση στην Αθήνα υποστηρίζει και το 2022, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Πιστεύουμε ότι και στην πόλη μας θα βρεθούν υποστηρικτές, που θα γίνουν οι κατάλληλοι συνεργάτες για εμάς.

Μερικά από τα μηνύματα του Penny Marathon είναι:

  • Καταδικάζουμε την κακοποίηση, την παραμέληση, τις “χωματερές του δρόμου” και τα βασανιστήρια.
  • Καταδικάζουμε τις πράξεις της δηλητηρίασης, σκοποβολής, στραγγαλισμού και άλλες πράξεις της δολοφονίας.
  • Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε εκείνους που διαπράττουν παραβάσεις κακοποίησης των ζώων ακολουθώντας την πλήρη έκταση του νόμου.
  • Στηρίζουμε ολόψυχα την υιοθέτηση των αδέσποτων ζώων.
  • Προωθούμε τη στείρωση.
  • Ενθαρρύνουμε την ηθική, υπεύθυνη και γεμάτη κατανόηση ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων.

Όπως είπε ο Γκάντι, «Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα ζώα του». Θα θέλαμε να δούμε μία Ελλάδα – ακόμα και σε μία δύσκολη περίοδο της ιστορίας της – που μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια της με ακεραιότητα και υπερηφάνεια. Αυτό σημαίνει ηθική μεταχείριση των ζώων. Όχι άλλες δικαιολογίες.

Το Penny Marathon Larissa 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.
Το 2022 είναι η 11η χρονιά, αλλά για την πόλη μας είναι η πρώτη χρονιά μας.

Θα περπατήσουμε στην Πελασγία οδό στην ιστορική πολιτιστική διαδρομή στον Λόφο του Μεζουρλου, γύρω από το Διαχρονικό Μουσείο, όλοι μαζί, μόνοι η παρέα με τους τετράποδους φίλους μας. Το σημείο συνάντησης και εκκίνησης για τα 2,5χλμ είναι ο χώρος μπροστά από το Διαχρονικό Μουσείο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2022 ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Οι εγγραφές συμμετοχής είναι δωρεάν. Αλλά η εγγραφή είναι υποχρεωτική για να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία τέλεια και ασφαλή εμπειρία.

ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ την εγγραφή συμμετοχής

Ακόμη θα συγκεντρώνουμε τροφές (κροκέτες και κονσέρβες) για σκυλιά και γάτες για φιλόζωους και καταφύγια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές στις άλλες πόλεις, οι δωρεές σε σκυλοτροφές και γατοτροφές είναι ευπρόσδεκτες.

Επίσης για τους σκοπούς του Penny Marathon μπορείτε να κάνετε δωρεές στον σύνδεσμο.

Περπατάμε για τα αδέσποτα, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ

Penny Marathon Larissa 2022

ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΙΝΣΕΠ ΜΑΙΟΣ 20, 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr