Την Βοήθεια της Πολιτείας ζητά ο πρόεδρος της Ασπροκκλησιάς για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

0 965

Μετά το τέλος της κακοκαιρίας των τελευταίων πέντε ημερών η οποία συνοδευόταν με ακραία καιρικά φαινόμενα για την εποχή με αυξημένο όγκο νερού, άφησε πίσω της πολλές καταστροφές για την Τ.Κ Ασπροκκλησιας όπως υποχώρηση ενός τμήματος του περιφερειακού οδικού δικτύου της Ασπροκκλησιας, καταρρεύση ενός τμήματος από την περίφραξη του γηπέδου, καταστροφή του δρόμου που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου , καταρρευση ενός τοιχώματος που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου  και καταστροφή δρόμων που οδηγούν σε κτηνοτροφικες μονάδες που σε κάποια σημεία έχουν καταστραφεί εντελώς.

Το σημαντικότερο και το ποιο σοβαρό είναι ότι έχει υποστεί ζημιά το κεντρικο δίκτυο ύδρευσης λόγο κατολιθησεις εδάφους με αποτέλεσμα να βγουν οι αγωγοί στην επιφάνεια.

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλει ο πρόεδρος της κοινότητας Μόκας Νικόλαος με τα δικά του μηχανήματα δεν είναι επαρκής για ζημιές τόσο μεγάλου όγκου.

Ζητά άμεσα την βοήθεια της πολιτείας διότι υπάρχουν 30 κτηνοτροφικές μονάδες στην Τ.Κ Ασπροκκλησιας που χρειάζονται άμεσα επίλυση των προβλημάτων που έχουν υποστεί η δρόμοι για να έχουν οδική πρόσβαση οι κτηνοτρόφοι στις μονάδες τους

Με εκτίμηση ο πρόεδρος της Τ.Κ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.