Κορονοϊός: 2 τα κρούσματα στο Ν. Τρικάλων

1 1.653

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα  Covid-19. Τα 4 πρόκειται για στενές επαφές με ήδη γνωστά κρούσματα. 1 κρούσμα αφορά φοιτητή που επέστρεψε από παραθερισμό σε νησί των Κυκλάδων, 1 σχετίζεται με γάμο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τέλος 1 κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 2 κρούσματα αφορούν στενές επαφές κρούσματος (06-08-2020).

-Στην περιοχή της Μαγνησίας 

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. 1 αποτελεί στενή επαφή  με άλλα κρούσματα στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου ενώ 1 ακόμα κρούσμα αφορά σε επαγγελματία υγείας που διαμένει στην περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Η διαπίστωση είναι, ότι το δεύτερο κύμα είναι πλέον εδώ στη χώρα μας και θα είναι πιο ισχυρό διότι το πρώτο ήταν ήπιο. Ας το κόψουν λοιπόν τους συνωστισμούς στα μπαρ αμφιβόλου φορολογικής εισφοράς στο δημόσιο, τους εσαγόμενους εργάτες από τα Βαλκάνια που πηγαινοέρχονται και δεν πληρώνουν ένα ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία. Ας κλείσουν τα σύνορα. Οι βαλκανοτουρίστες δεν σώζουν την οικονομία, η άφιξη τους είναι μοιραία για την υγεία όλων.
    Όσο είναι καιρός πάρτε μέτρα γιατί όπου να ’ναι δεν θα συμμαζεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.