Θα έσωζε την παρτίδα ο Σωτήρης Παπαχρήστος αλλά τον έκαναν “Ανεξάρτητο”

0 1.661

Τοποθέτηση που σε άλλη περίπτωση θα έβγαζε τον Δήμαρχο από την δύσκολη θέση στο καυτό θέμα της Αμάλ… έκανε ο πλέον ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστος.

Ο κ. Παπαχρήστος στην τοποθέτησή του είπε πως έχει γίνει πάρα πολύ κακό χωρίς να χρειάζεται. Η πόλη μας λόγω της μοναστικής κοινότητας δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Το πρότζεκτ της εταιρίας είναι το ταξίδι της Αμάλ το οποίο έχει αρχή, μέση και τέλος προορισμού. Εμείς ήμαστε ένα από τα σημεία του προορισμού. Η κοινωνία μας πρέπει να είναι ανοικτή, ανεκτική κάνοντας ο ίδιος αναφορά τις σπουδές που έκανε στην Ξάνθη ανάμεσα σε μουσουλμάνους. Δεν χρειάζεται αυτό το ταξίδι να διχάσει την τοπική κοινωνία όπως έχουμε διχαστεί με τα εμβόλια, καλώς να έρθει, καλώς να περάσει σεβόμενη πάντα τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας, του Δημοτικού Συμβουλίου και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί χώροι καθώς ο δήμος μας είναι 2ος σε έκταση σε όλη την Ελλάδα για να γίνει η όποια διοργάνωση που δεν θα έχει σχέση με το θρησκευτικό περιβάλλον.

Η τοποθέτηση –  πρόταση του Σωτήρη Παπαχρήστου που σε άλλη περίπτωση θα ήταν ένας άλλος χώρος για το δρώμενο της Αμάλ στον Δήμο Μετεώρων ήταν από τις διαφορετικές και σίγουρα σε άλλη περίπτωση θα έσωζε τον δήμαρχο…

Ωστόσο τώρα που ο ίδιος έχει βάλει πλώρη για Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων οι επόμενες τοποθετήσεις του θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.