Λεωνίδας Σακελλαρίδης: Θα σταθώ στην πίκρα που έχω γιατί η πρόταση του δημάρχου, με τον οποίο συμπορεύτηκα στις εκλογές ήταν αρνητική

1 2.007

Τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την απόφαση του Δημάρχου στο θέμα της Αμάλ κάνει το Τοπικός Σύμβουλος Καλαμπάκας και εκλεγμένος με τον συνδυασμό του κ. Αλέκου, κ. Λεωνίδας Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης σε σημείο της τοποθέτησής του αναφέρει: Δε θα σταθώ στο τι γράφτηκε και στο τι ειπώθηκε αυτές τις μερες στην πόλη μας αλλά θα σταθώ στην πίκρα που έχω γιατί η πρόταση του δημάρχου, με τον οποίο συμπορευτηκα στις εκλογες ήταν αρνητικη και χωρίς να υπαρχει ένα σοβαρό επιχείρημα για την άρνηση του.

Ακολουθεί όλη η τοποθέτησή του:

Μόλις τελείωσε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων.

Συζητήθηκε μια αίτηση για τη διέλευση της κούκλας Αμαλ από τον Δήμο μας και ενός δρωμενου διαρκειας 40 λεπτων στην τοποθεσία Μεσοχωρι Καστρακιου.

Με μεγάλη μου θλίψη το συμβούλιο ψήφισε όχι στην αίτηση,εκτός από πέντε δημοτικούς(Παπαχρηστος,Χαντζαρας,Μπαντανικας, Τουλας, Κερασοβιτης)που ψήφισαν ναι.

Όλη αυτή η δραστηριότητα να θυμίσω πως τελει υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού και πολλών δήμων μεταξύ των οποίων και ο δημος Αθηναίων.Αυτο το αναφέρω γιατί ακούστηκαν διαφορά επιχειρήματα πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται διάφορες μυστήριες ΜΚΟ που έχουν σκοτεινούς σκοπούς.

Τι σκοτεινό υπάρχει σε μια δράση η οποία σκοπό έχει να ευαισθητοποιησει τον κόσμο για τα ασυνόδευτα προσφυγοπουλα?

Δε θα σταθώ στο τι γράφτηκε και στο τι ειπώθηκε αυτές τις μερες στην πόλη μας αλλά θα σταθώ στην πίκρα που έχω γιατί η πρόταση του δημάρχου, με τον οποίο συμπορευτηκα στις εκλογες ήταν αρνητικη και χωρίς να υπαρχει ένα σοβαρό επιχείρημα για την άρνηση του.

Πολλοί σύμβουλοι είπανε πως ψηφίζουνε όχι για να μην έρθουν σε κόντρα στην απόφαση του τοπικού Καστρακιου .Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό?

Η πόλη μας ,ο πολιτισμός μας δεν κινδυνεύει από μια 40λεπτη στάση μιας κούκλας.

Τα Μετεωρα είναι μια φιλόξενη περιοχή και ετσι πρέπει να παραμείνει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. XXL λέει

    Ανοιχτά είναι, ελάτε ΜΚΟ και παίξτε τα παιχνίδια σας στο ξέφραγο αμπέλι……. γουστάρουμε ξόανα και “κουλτούρα”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.