Στις 15 Ιανουαρίου βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες στις 15 Ιανουαρίου μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου που συνεδρίασε σήμερα στη Λιβαδειά.

0 265

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες στις 15 Ιανουαρίου μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου που συνεδρίασε σήμερα στη Λιβαδειά. Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες στις 15 Ιανουαρίου μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου που συνεδρίασε σήμερα στη Λιβαδειά.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών από διάφορες περιοχές της χώρας αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκτίμησαν την κατάσταση και αποφάσισαν ότι το μόνο που τους απομένει είναι οι κινητοποιήσεις αφού όπως τόνισαν με την υφιστάμενη κατάσταση δεν υπάρχει μέλλον για την ελληνική γεωργία.

“Τα προβλήματα είναι γνωστά. Το μόνο που έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή περίοδο είναι ότι φέτος τα προβλήματα είναι περισσότερο οξυμμένα. Έτσι οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο”, τόνισε ο εκπρόσωπος των Βοιωτών στο συντονιστικό όργανο, Γιώργος Τακμάκης.

Οι αγρότες εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι και από την τακτική της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή, η οποία μια μέρα νωρίτερα στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποίησε στο Δομοκό ανοιχτή συνάντηση με τοπικούς φορείς και αγρότες της Φθιώτιδας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και ζητήματα ευρύτερης αγροτικής πολιτικής σε εθνικό επίπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr