Συνελήφθη 35χρονος για βιασμούς στη Λάρισα

Tριανταπεντάχρονος, που κατηγορείται για δύο βιασμούς ή απόπειρες συνελήφθη τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, ενώ ερευνάται και τυχόν εμπλοκή του στο βιασμό 33χρονης πρόσφατα σε διαμέρισμα της Λάρισας.

0 457

Tριανταπεντάχρονος, που κατηγορείται για δύο βιασμούς ή απόπειρες συνελήφθη τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, ενώ ερευνάται και τυχόν εμπλοκή του στο βιασμό 33χρονης πρόσφατα σε διαμέρισμα της Λάρισας. Tριανταπεντάχρονος, που κατηγορείται για δύο βιασμούς ή απόπειρες συνελήφθη τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, ενώ ερευνάται και τυχόν εμπλοκή του στο βιασμό 33χρονης πρόσφατα σε διαμέρισμα της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις αστυνομικές αρχές ο συλληφθείς κατηγορείται για δύο επιθέσεις κατά γυναικών που έγιναν στις 22 Μαρτίου και στις 21 Νοεμβρίου 2009 στη Λάρισα. Η μία στο δρόμο, σε σκοτεινό σημείο και η άλλη στον ανελκυστήρα πολυκατοικίας. Από τις παθούσες πήραν και τα χρήματα που είχαν πάνω τους.
Στα στοιχεία που προέκυψαν συμπεριλαμβάνονται αναλύσεις DNA, αλλά και η αναγνώρισή τους από τις δύο παθούσες, ηλικίας γύρω στα τριάντα.
Με την επιβεβαίωση των στοιχείων που προέκυψαν, εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του και συνελήφθη. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Να σημειωθεί ότι τον 35χρονο αναγνώρισε μια εκ των θυμάτων του σε καφετέρια της Λάρισας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr