Ο Γκατζολάρι του Α.Σ Μετέωρα στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Ο νεαρός Γκατζολάρι που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ μετεγγράφηκετο περασμένο Σάββατο στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

0 391

Ο νεαρός Γκατζολάρι που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ μετεγγράφηκετο περασμένο Σάββατο στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Ο νεαρός Γκατζολάρι που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ μετεγγράφηκετο περασμένο Σάββατο στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, όπου θα στελεχώσει την ομάδα νέων της, μετά απόεισήγηση του υπευθύνου ακαδημιών της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Θ. ΣΑΒΒΙΔΗ και φυσικά την συναίνεση του προέδρου του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ.

Ο νεαρός Γκατζολάρι “δοκιμάστηκε “στην ξανθιώτικη ΠΑΕ λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2009 και αφού άφησε άριστες εντυπώσεις ήταν τυπική διαδικασία η μεταγραφή του. Εκεί άλλωστεθα συναντήσει και τον νεαρό Αλμπάνη Σταύρο που εισέρχεται στον δεύτερο χρόνο παραμονής του στην ξανθιώτικη ΠΑΕ, ο οποίος και κείνος ξεκίνησε απο τον ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ.

Ο Γκατζολάρι μέχρι πρινλίγες μέρες ήταν στη δύναμη του καλαμπακιώτικου σωματείου ενώ ήδη ενσωματώθηκε, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην αποστολή της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γιατον αγώνα νέων με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ την Τετάρτη 05-01-2010 και παράλληλα τακτοποιούνται τα διαδικαστικά ζητήματα ώστε να είναι έτοιμος στον αγώνα νέων της 10-01-2010 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Πλήρης ικανοποίηση από τους παράγοντες του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ για την εξέλιξη αφού σκοπός τους είναι από τις ακαδημίες να βγαίνουν όσα περισσότερα ταλέντα τα οποία ενίοτε θα ενσωματώνονται στην ανδρική ομάδα , ή θα μεταπηδούν σε γειτονικά σωματεία ή θα μεταγράφονται σε μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Θ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Β. ΓΚΟΥΜΠΛΙΑ και ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ αλλά και όλους τους προπονητές του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ καθώς και τους παράγοντες του ιστορικού αυτού σωματείου για την προσοχή ,την στήριξη αλλά και τις ποδοσφαιρικές γνώσεις που μου έδωσαν μέχρι σήμερα. Αυτά που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πως θα με βοηθήσουν στην υπόλοιπη ζωή μου και στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία.

Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα στο ιστορικό σωματείο και τους ευχαριστώ και πάλι, υποσχόμενος να μη τους διαψεύσω και να προάγω τοόνομα του σωματείου όπου και αν βρίσκομαι.

ΓΚΑΤΖΟΛΑΡΙ ΛΑΖΑΡΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr