Αστρολογικές προβλέψεις 2010

Ο γενναιόδωρος Δίας και ο θεραπευτής Ποσειδώνας συναντιούνται στον ουρανό, κάνοντας το 2009 χρονιά ευκαιριών κι ελπίδας για όλα τα ζώδια, τη στιγμή που η Αφροδίτη υπόσχεται σημαντική βοήθεια στον έρωτα…

0 396

Ο γενναιόδωρος Δίας και ο θεραπευτής Ποσειδώνας συναντιούνται στον ουρανό, κάνοντας το 2009 χρονιά ευκαιριών κι ελπίδας για όλα τα ζώδια, τη στιγμή που η Αφροδίτη υπόσχεται σημαντική βοήθεια στον έρωτα…

Ο γενναιόδωρος Δίας και ο θεραπευτής Ποσειδώνας συναντιούνται στον ουρανό, κάνοντας το 2009 χρονιά ευκαιριών κι ελπίδας για όλα τα ζώδια, τη στιγμή που η Αφροδίτη υπόσχεται σημαντική βοήθεια στον έρωτα…

Οι αβεβαιότητες του παρελθόντος θα βρουν απαντήσεις και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας με λιγότερη ή περισσότερη καθυστέρηση

Κριός 21/3-20/4

Δράση
Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, ο Αρης, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη ζωτικότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας και την αποφασιστικότητά σας ελεύθερα. Φροντίστε ωστόσο να είστε μετρημένοι, καθώς εξαιτίας του Κρόνου η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι έκρυθμη. Γενικά, το 2010 θα είναι εποικοδομητικό, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα βάλετε φρένο στον μνημειώδη παρορμητισμό σας. Προσοχή ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο, γιατί μπορεί να σας κάνουν μια επενδυτική πρόταση, που ωστόσο θα έχει ρίσκο.

Σχέσεις
Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα εμπλακούν στις σχέσεις σας και για να αποφύγετε εντάσεις θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη διπλωματικότητά σας. Αποφύγετε τις κόντρες ισχύος, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο. Θα γίνει το δικό σας μόνο αν δείξετε ότι σέβεστε τον άλλο. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να κινηθούν με μεγάλη σύνεση, γιατί φέτος θα πρέπει να αποφασίσουν για μια εναλλακτική που μπορεί να αποτελέσει δέσμευση στο ερωτικό τους μέλλον.

Φόρμα
Η ζωτικότητά σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το στρες που δημιουργείτε μόνοι στον εαυτό σας βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Θα πρέπει ωστόσο να θυμάστε ότι οι δυνατότητές σας δεν είναι απεριόριστες και γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκουράζετε τον οργανισμό σας. Επειδή όμως δυσκολεύεστε να κάθεστε σε ένα σημείο, φροντίστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε ένα σπορ για να κατευνάζετε και τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
22 Απριλίου – 21 Μαΐου
Δημιουργικότητα και επιτυχία!

Δράση
Θα είστε πολύ δημιουργικοί και η φαντασία σας θα σας βοηθάει να βρίσκετε λύσεις σε όλες τις δυσκολίες. Οι καλές όψεις του Πλούτωνα θα σας κάνουν διορατικούς, ωστόσο θα πρέπει να τιθασεύσετε τον ενθουσιασμό σας. Μάλιστα, αν και ο Ποσειδώνας τονώνει την έμπνευση και τη διορατικότητά σας, δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα βοηθητικός στο ξεκαθάρισμα διαφόρων υποθέσεων. Ωστόσο, η λεπτότητά σας θα σας επιτρέψει να αποφύγετε παγίδες που στήνουν οι συνομιλητές σας και έτσι θα επωφεληθείτε από τον δυναμισμό που σας προσφέρει αυτή η χρονιά για την επίτευξη των στόχων σας.

Σχέσεις
Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, οι κινήσεις του Αρη θα αναζωπυρώσουν την ανυπομονησία σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις. Ωστόσο, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την αρμονία γύρω σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ήρεμη όλη τη χρονιά. Μάλιστα, κάποιες φορές θα είναι υπερβολικά ήρεμη για τα γούστα σας! Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε σχέσεις με παλιούς σας φίλους. Τα πάθη και τα χόμπι σας θα σας επιτρέψουν να διευρύνετε τον ορίζοντα και το πεδίο της δράσης σας.

Φόρμα
Μπορεί η υγεία σας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είστε άτρωτοι. Ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από ξεκούραση για να μπορέσετε να βρείτε τον παλιό, καλό και δυνατό εαυτό σας! Φροντίστε καθημερινά να εξασφαλίζετε τουλάχιστον μισή ώρα για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ηρεμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Δράση 
Ο Δίας φέτος προσφέρει τη στήριξή του σε άλλα ζώδια, οπότε θα είστε αναγκασμένοι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις για να σταθεροποιήσετε και να εξελίξετε την κατάστασή σας. Ευτυχώς, δεν θα σας λείψει η δύναμη για να τα καταφέρετε. Επιπλέον, ο Αρης θα σας στηρίξει δίνοντάς σας πάλι θέληση και δυναμισμό. Το πρώτο εξάμηνο πάντως θα κάνετε ενδοσκόπηση και θα έχετε την ανάγκη να μετριάσετε την έντονη κοινωνικότητά σας για να ξεκαθαρίσετε την κατάστασή σας. Αυτή η διαδικασία θα είναι επωφελής και θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε το μέλλον με αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Στο τέλος του δεύτερου τριμήνου θα νιώστε πιο σταθεροί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα σας συνοδεύει και μετά το τέλος του 2010, οπότε και θα περάσετε επιτέλους στη δράση

Σχέσεις
Θα προκαλέσετε έκπληξη στον περίγυρό σας, γιατί, αντίθετα με όσα συνηθίζετε, θα λέτε τα πράγματα ευθέως! Αυτή η νέα στάση μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις που θα καταφέρετε να διασκεδάσετε, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε, γιατί μπορεί να πληγώσετε χωρίς να το θέλετε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο. Από το καλοκαίρι και μετά θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα διευρύνετε το πεδίο σας.

Φόρμα
Η ζωτικότητά σας θα παραμείνει σε εξαιρετικά επίπεδα, παρά το γεγονός ότι τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα το πρώτο τρίμηνο. Από την αρχή του καλοκαιριού θα ξαναβρείτε ωστόσο τη συνήθη ευεξία σας, αλλά για να τη διατηρήσετε φροντίστε να ξεκουράζεστε κάπου κάπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Σιγουριά και δυναμισμός

Δράση
Ο Δίας έρχεται να σας στηρίξει, γεγονός που θα σας επιτρέψει να βγείτε από τη χαύνωση στην οποία είχατε πέσει. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και ο Ουρανός θα σας ωθεί να κάνετε αλλαγές. Θα έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να αλλάξετε περιβάλλον. Προσοχή όμως, μην κάνετε βιαστικά βήματα. Σκεφθείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε. Αν καταφέρετε να κάνετε τον χρόνο σύμμαχό σας, θα ζήσετε μια χρονιά ιδιαίτερα πλούσια σε κατακτήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Σχέσεις
Η κοινωνική σας ζωή θα σας προσφέρει την αίσθηση της συντροφικότητας που τα τελευταία χρόνια σας έλειπε. Η κατανόηση αλλά και η ικανότητά σας να βλέπετε τη σχετικότητα των πραγμάτων θα σας επιτρέψουν να στρογγυλέψετε τις γωνίες. Ωστόσο, φροντίστε να εκδηλώνετε πιο ανοικτά τα αισθήματά σας. Εξάλλου, ο Δίας θα σας προσφέρει τη δύναμη της πειθούς. Τα δύο τελευταία τρίμηνα θα είναι πηγή ευτυχίας και ευχάριστων αναπάντεχων καταστάσεων. Αρκεί βεβαίως να είστε διαθέσιμοι στις προσφορές της τύχης.

Φόρμα
Θα αισθάνεστε μεγαλύτερο δυναμισμό και καλύτερα με τον εαυτό σας. Θα είστε πνευματικά πιο δυνατοί, αλλά το νευρικό σας σύστημα παραμένει εύθραυστο. Δείξτε μεγαλύτερη επιείκεια στον εαυτό σας και μην πιέζετε τις αντοχές σας στα άκρα.

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου
Αποτελεσματικότητα σε κάθε δοκιμασία

Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Αρη στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και πάλι το πάνω χέρι σε όλες τις υποθέσεις. Θα κάνετε επίδειξη αποτελεσματικότητας και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που σας επιβαρύνουν. Δεν θα αφήνετε τίποτα στην τύχη. Το δεύτερο εξάμηνο θα στραφείτε σε ένα σχέδιό σας που έχετε κρατήσει μυστικό. Η στήριξη του Δία από τον Ιούνιο θα σας βοηθήσει να το δρομολογήσετε με μεγάλη ευστοχία.

Σχέσεις
Θα έχετε μεγαλύτερη τάση να στρογγυλεύετε τις γωνίες. Η επιρροή του Αρη θα τονίσει την προστατευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, ενώ χάρη στην ευαισθησία σας θα καταφέρνετε να βρίσκετε τα κατάλληλα λόγια που θα να ικανοποιούν και θα ανακουφίζουν τους άλλους. Θα είστε λιγότερο απαιτητικοί και περισσότερο τρυφεροί. Ολα αυτά θα επιβραβευτούν με όμορφες στιγμές.

Φόρμα
Μεγάλη ενεργητικότητα και δύναμη να ανεβείτε βουνά! Προσοχή όμως στο δεύτερο εξάμηνο, καθώς θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς. Αν δεν το κάνετε εγκαίρως, θα σας επιβάλει ο οργανισμός σας να το κάνετε. Προσέξτε το κυκλοφορικό σας σύστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Γαλήνη και κατορθώματα

Δράση
Η χρονιά ξεκινάει με τον δυναμισμό στο κόκκινο. Οι πιέσεις του Κρόνου θα σταματήσουν και θα νιώθετε πιο άνετα και λιγότερο αγχωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Το δεύτερο εξάμηνο δεν είναι απίθανο να εκδηλώσετε μια κάποια επιθετικότητα που θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις. Ο Δίας εξάλλου ενισχύει τη διάθεσή σας για ανεξαρτησία. Αν κάνετε προσπάθεια να είστε λίγο πιο διπλωματικοί, θα κατορθώσετε να αποκτήσετε νέους, πολύτιμους συμμάχους στην υλοποίηση των σχεδίων σας καθ’ όλη τη χρονιά.

Σχέσεις
Η διακριτική και εσωστρεφής πλευρά σας δεν διευκολύνει τις επαφές σας με τους άλλους. Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο αφήστε κατά μέρους τα οικογενειακά θέματα, γιατί δεν είναι πολύ πιθανόν να βρείτε μια εποικοδομητική λύση. Από το τρίτο τρίμηνο ωστόσο θα αισθάνεστε μεγαλύτερη γαλήνη και αυτό θα φανεί και στις σχέσεις σας. Προσοχή στις νέες γνωριμίες, ενώ καλό είναι να ξέρετε ότι η φετινή χρονιά δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις. Περιμένετε το 2011 που είναι πιο ευνοϊκό. Τη φετινή χρονιά όμως θα αντλήσετε ευχαρίστηση από τη βελτίωση των σχέσεών σας με τους φίλους και τον περίγυρό σας.

Φόρμα
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχετε την τάση να μεγιστοποιείτε τα προβλήματά σας. Οι εσωτερικές εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε ενδεχομένως να σας προκαλέσουν προβλήματα στο πεπτικό αλλά και στον ύπνο. Καλό θα είναι λοιπόν να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Αντοχή και επίτευξη στόχων

Δράση
Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, αλλά για την ώρα αυτό δεν μειώνει την ενέργεια και τη θέλησή σας. Η ζωή σας θα γνωρίσει βαθιές αλλαγές. Η αναλυτική ικανότητά σας θα είναι οξυμένη και οι απορίες σας θα έχουν απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να ζήσετε σημαντικές αλλαγές στο ψυχολογικό επίπεδο, καθώς η επιρροή του Πλούτωνα θα αρχίσει να εγκαθίσταται σταδιακά. Η ζωή σας θα πάρει μια νέα κατεύθυνση και θα ξεκαθαρίσουν πτυχές που μέχρι τώρα ήταν θολές.

Σχέσεις
Τα άστρα είναι πολύ ευεργετικά σε βαθμό που δεν θα μπορούσατε να περιμένετε κάτι καλύτερο. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, γεμάτη χιούμορ, ενώ θα έχετε την ικανότητα να μεταδίδετε τον ενθουσιασμό σας στο περιβάλλον σας. Με την παραμικρή αφορμή, θα γίνονται μεγάλες οικογενειακές και φιλικές μαζώξεις που θα σας δίνουν χαρά. Για τους ελεύθερους όλα είναι πιθανά και, κυρίως, τα καλύτερα!

Φόρμα
Αντλείτε δύναμη από τη φύση και κυρίως την απαραίτητη ηρεμία για να μπορέσετε να σκεφθείτε καθαρά σε ό,τι αφορά τη νέα κατεύθυνση που ετοιμάζεστε να πάρετε. Κάντε μεγάλες βόλτες, συγκεντρωθείτε και εισπνεύστε οξυγόνο που θα γίνει επιπλέον ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Δύναμη και κατακτήσεις

Δράση
Πιο πειστικοί από ποτέ, θα καταφέρετε να κερδίσετε από τους άλλους ό,τι επιθυμείτε. Νέες κατευθύνσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στη μέση της χρονιάς ή το ξεκίνημα ενός σχεδίου, που είναι στην καρδιά σας πολύ καιρό. Η επίδραση του Δία θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Οσοι από εσάς περιμένετε μιαν απάντηση για να κάνετε ένα μεγάλο ξεκίνημα, οι οιωνοί είναι πολύ καλοί. Εξάλλου, αυτήν τη χρονιά θα πρέπει να περάσετε σε ανώτερο επίπεδο. Ξεπεράστε τις επιφυλάξεις σας και δείξτε τις ικανότητές σας. Το 2010 είναι η χρονιά που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας. Να είστε τολμηροί, να ξεπεράσετε την ντροπαλότητά σας και η επιτυχία θα είναι στο τέρμα της διαδρομής.

Σχέσεις
Αντίθετα από τη φύση σας, θα είστε λιγότερο ευθείς και περισσότερο διαλλακτικοί χάρη στον Δία, που θα σας χαρίσει μεγαλύτερη κατανόηση. Από τον Αύγουστο ο Δίας και ο Ουρανός θα σας χαρίσουν τον απόλυτο έλεγχο στις εξελίξεις και στα αισθήματά σας. Οπότε, αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή πρέπει να δώσετε μιαν οριστική απάντηση, είναι η ιδανική περίοδος. Η συναισθηματική ζωής σας θα είναι ιδιαίτερα προστατευμένη. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε αναπάντεχες γνωριμίες το δεύτερο εξάμηνο, οι οποίες μπορεί και να είναι αποφασιστικές για το μέλλον!

Φόρμα
Γενικά, όλα πάνε καλά, εκτός από την τάση σας να τα βλέπετε όλα μαύρα που σας κατακυριεύει κάποιες φορές. Είναι όμως στη φύση σας και δεν σας εμποδίζει να κάνετε όσα πρέπει. Εκτονωθείτε κάνοντας γυμναστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Σταθερότητα και προτάσεις

Δράση
Εχετε μια μεταδοτική αισιοδοξία και προχωράτε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις γνώσεις σας. Η στήριξη του Αρη κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήστε την κατάστασή σας και να αντιμετωπίσετε όσα απρόοπτα εμφανιστούν. Αυτή τη χρονιά θα έχετε ανάγκη να αναδομήσετε τη ζωή σας. Με πείσμα και με φαντασία που σας χαρίζουν ο Δίας και ο Ουρανός θα τα καταφέρετε. Από τον Σεπτέμβριο θα νιώσετε ότι ανοίγετε τα φτερά σας και, αν αντιμετωπίσετε προβλήματα, θα τα ξεπεράσετε χάρη στην επιδεξιότητά σας. Το τελευταίο τρίμηνο θα είναι πλούσιο σε προτάσεις, αλλά καλό είναι να περιμένετε την επόμενη χρονιά για να δεσμευτείτε.

Σχέσεις
Είστε ανεξάρτητοι και δεν σας αρέσει να σας δίνουν εντολές. Φέτος δε θα έχετε περισσότερη διάθεση από ποτέ άλλοτε να δίνετε εσείς τις εντολές στον περίγυρό σας. Βάλτε φρένο σε αυτήν την τάση σας, που ενισχύεται από τον Δία, διατηρείστε τη διπλωματικότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Εξάλλου, η ερωτική σας ζωή είναι πολύ πιο υποσχόμενη σε σχέση με το 2009. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να εκδηλωθείτε, να δείξετε στον άλλον ότι σας ενδιαφέρει, ειδικά από τον Αύγουστο και μετά. Το ειδύλλιο που θα προκύψει θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Φόρμα
Η επίδραση του Δία δεν βοηθάει στην ηρεμία, ούτε στην εγκράτεια. Για την ακρίβεια, μέσα σας θα βράζετε. Είστε πιο ανυπόμονοι από ποτέ και δεν κάνετε καθόλου οικονομία στο ξόδεμα της ενέργειάς σας. Ωστόσο, θα καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο τον φρενιασμένο ρυθμό σας, αρκεί κάθε μήνα να χαρίζετε ένα Σαββατοκύριακο απόλυτης ξεκούρασης στον εαυτό σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Αισιοδοξία και αλλαγές

Δράση
Ο Πλούτωνας μπαίνει στο ζώδιο σας και αρχίζει μια νέα φάση της ζωής σας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλανήτης θα φύγει από το ζώδιο σας στα τέλη Νοεμβρίου του 2024. Θα είστε οπλισμένοι με αισιοδοξία, όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας. Με αυτήν τη διάθεση θα ριχτείτε στην επίτευξη ενός σχεδίου που πάντα αναβάλλατε επ’ αόριστον, γιατί φαινόταν υπερβολικά δύσκολο να επιτευχθεί. Το δεύτερο τρίμηνο θα είναι γεμάτο με κοινωνικές επαφές και γνωριμίες τόσο ευχάριστες όσο και χρήσιμες. Επωφεληθείτε για να βγείτε στο προσκήνιο, όπου και έχετε όλα τα φόντα για να παραμείνετε.

Σχέσεις
Νιώθετε τη δύναμη να σκαρφαλώσετε στα βουνά και ο ενθουσιασμός σας είναι κάτι που μεταδίδετε στους άλλους. Εχετε πολύ μεγάλη άνεση στην επικοινωνία αλλά και την επίλυση αναπάντεχων προβλημάτων. Από τον Σεπτέμβριο θα κάνετε νέες επαφές. Οι φίλοι σας θα σας χαρίσουν μεγάλες χαρές, ενώ και η ερωτική σας ζωή θα γνωρίσει δόξες. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε από το καβούκι σας, χαμογελάστε στη ζωή και αυτή θα σας το επιστρέψει εκατονταπλάσιο! Είναι η χρονιά των αποφασιστικών γνωριμιών. Επωφεληθείτε και θα βρείτε το έταιρον ήμισυ που τόσο καιρό ψάχνετε.

Φόρμα
Ανάμεσα στην επιρροή του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα, θα ζήσετε περιόδους έντασης, τις οποίες θα ακολουθούν ωστόσο περίοδοι απόλυτης ηρεμίας. Αυτή η εναλλαγή θα δοκιμάσει τα νεύρα σας, γι’ αυτό φροντίστε να επωφεληθείτε των περιόδων ηρεμίας, όποτε αυτές εμφανίζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
23 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Ανατροπές και μετατροπές

Δράση
Είστε αποφασισμένοι να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να επιταχύνετε τις διαδικασίες, η επιρροή δε του Αρη θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ξεκάθαρες ιδέες θα σας βοηθήσουν να μη χάνετε χρόνο. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου μπορεί να υπάρξουν κάποιοι κλυδωνισμοί στον τομέα της δουλειάς, όπου θα πρέπει να πάρετε ξεκάθαρη θέση. Ετσι, ανάλογα με τις ευθύνες σας θα πρέπει να επαναπροσδιορίστε τη θέση σας. Η νέα χρονιά θα έχει αρκετές αναταραχές, αλλά σας αρέσουν οι αλλαγές και θα την περάσετε χωρίς πολλές δυσκολίες χάρη στην οξύνοιά σας. Μάλιστα, θα βγείτε και κερδισμένοι!

Σχέσεις
Νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μη διστάζετε να ζητήσετε τη συμβουλή ανθρώπων που εκτιμάτε σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε ωστόσο να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Το δεύτερο εξάμηνο ένα σχέδιο μπορεί να τύχει αποδοχής και να δρομολογηθεί. Οπως και να ’χει, θα γνωρίσετε τους κατάλληλους συνομιλητές, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητές σας. Στο αισθηματικό πεδίο η ζωή σας θα είναι σταθερή, ίσως και υπερβολικά για τα γούστα σας, και θα έχετε τη διάθεση για λίγη περισσότερη φαντασία. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά δεν είστε πραγματικά έτοιμοι για δεσμεύσεις.

Φόρμα

Είστε έτοιμοι να ανασηκώσετε τα μανίκια και να πέσετε με τα μούτρα στην προσπάθεια. Ωστόσο, μην αφεθείτε να σας παρασύρει ο ρυθμός των εξελίξεων, γιατί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο. Ζείτε έντονα συναισθήματα και έχετε ανάγκη από κάποιες περιόδους ανάκτησης δυνάμεων για να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ευκαιρίες και επιτυχία

Δράση
Αυτήν τη χρονιά τα άστρα στρέφονται με όλη τους την θετική ενέργεια πάνω σας. Οταν ο Δίας συναντά τον Ουρανό στους Ιχθύς, είναι μία από τις πιο ευεργετικές συγκυρίες. Φέτος, θα έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας για να βγείτε κερδισμένοι. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις οι στόχοι σας θα επιτυγχάνονται με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Σε όλους τους τομείς θα έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2010 είναι η χρονιά σας, απολαύστε την!

Σχέσεις
Εχετε όλους τους άσους στο μανίκι σας για να γοητεύσετε αλλά και να πείσετε. Ωστόσο, το πρώτο εξάμηνο δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, αν έχετε να διαχειριστείτε την έκβαση μιας σχέσης ή να κάνετε ένα βήμα οικονομικής φύσης. Το βασικό είναι να φροντίσετε να γίνουν όλα νόμιμα. Οσο για την αισθηματική σας ζωή, αυτή θα κινείται στον έβδομο ουρανό. Το μόνο που μπορείτε να ζητήσετε είναι αυτό να κρατήσει. Και είναι εφικτό, αφού είστε γεννημένοι για την ευτυχία, όσο κι αν πιστεύετε το αντίθετο. Οσο για τους αδέσμευτους, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, γιατί αυτή η χρονιά είναι η χρονιά των κρίσιμων γνωριμιών!

Φόρμα  
Το ηθικό σας θα είναι ακμαίο και θα νιώθετε δυνατοί να μετακινήσετε ακόμα και βουνά. Τίποτα δεν θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο. Αν και σφύζετε από ενέργεια, καλό είναι να μην το παρακάνετε, γιατί πρέπει να σέβεστε τον οργανισμό σας για να σας δίνει το 100% των δυνατοτήτων του!

Espressonews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr