Στη συνεδρίαση του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Γιάννης Κουρούπας

0 76

Ο πρόεδρος της ένωσης κ. Ιωάννης Κουρούπας συμμετείχε την Παρασκευή 18 Ιουνίου στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού όπου έγινε η οριστική παραλαβή των έργων του Διαδικτυακού χώρου www.elameteoratrikala.com και της Ψηφιακής Τουριστικής πλατφόρμας 360ο της περιοχής μας.

Η Ένωση ξενοδοχείων ν Τρικάλων στηρίζει τέτοιου είδους συνεργασίες διότι κρίνει ότι τα αποτελέσματα των έργων του Διαδικτυακού χώρου www.elameteoratrikala.com και της Ψηφιακής Τουριστικής πλατφόρμας 360 ο της περιοχής μας περιέχουν στοιχεία νεωτερικότητας και παρέχουν χώρο σε όλους τους εμπλεκόμενους με το τουριστικό προϊόν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή πλατφόρμα ώστε να αναδείξουν αλλά και να προωθήσουν δραστηριότητες που τους αφορούν.

Επίσης κρίνουμε ότι το έργο αυτό που παρουσίασε η Διοίκηση του τουριστικού φορέα ( Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμοι ν. Τρικάλων, και η Ένωση ξενοδοχείων ν. Τρικάλων ) αλλά και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και του φορέα Κος Βασίλειος Γιαγιακος είναι σε σωστό δρόμο τοποθετώντας στόχους σύγχρονου marketing για τη προώθηση του νομού.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

Κουρούπας Ιωάννης

Παπαπούλιος Κωνσταντίνος

Νικολογιάννης Σπύρος

Αλεξίου Σωτήριος

Γκιάστα Στυλιανή

Ντόβας Μιχαήλ

Πλακιάς Παύλος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.