Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας – « Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που κάποιοι συνειδητοποιούν…»

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας χαιρόμαστε ιδιαιτέρως , που έστω και αργά ,

0 69

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας χαιρόμαστε ιδιαιτέρως , που έστω και αργά ,

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας χαιρόμαστε ιδιαιτέρως , που έστω και αργά , κάποιοι συνειδητοποιούν ότι οι ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας, και τείνουν προς ολοκλήρωση, αποβλέπουν στο ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ του τόπου μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας έχει φύγει από την θεωρία και έχει περάσει πλέον στην πράξη!
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ και δεν γνωρίζουν τις ενέργειες μας, , οι οποίες είναι ήδη γνωστές στους κατοίκους της Σαρακίνας και της ευρύτερης περιοχής, εδώ και αρκετό καιρό αφού έχουν δημοσιευθεί και προβληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας ότι:
1)Για την τοποθέτηση ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και προς τον Δήμο και προς το Ταχυδρομείο. Έχουμε πάρει την έγκριση και περιμένουμε την αποστολή και την τοποθέτησή τους.
2)Για το ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι η αποκατάσταση και η ανάδειξη της λίθινης τοξωτής γέφυρας και η ανάπλαση του χώρου γύρω από αυτή, έχει ενταχθεί ήδη στο επόμενο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Τρικάλων( έργο της τάξης των 300.000 ευρώ ) ,με την οποία βρισκόμαστε σε άμεση συνεργασία .Όπως και με την κυρία Μαντζανά Κρυσταλλία την πρόεδρο 19ης εφορίας βυζαντινών αρχαιοτήτων Τρικάλων με την οποία βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία για την ανάδειξη του γεφυριού και της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, μνημεία μοναδικής ιστορικής αξίας.
3)Για την αξιοποίηση του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ως χώρος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ έχουμε ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες προς το Δήμο αλλά πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε ότι για την επίτευξη του σκοπού αυτού θα πρέπει να ολοκληρωθούν 5 έτη ανενεργείας του σχολείου, όπως ορίζει ο νομός για τα σχολεία που κλείνουν.
4)Η αξιοποίηση του χώρου ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΣ και η ανάπλαση του χώρου κάτωθεν της ΠΕΤΡΑΣ έχει ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Δήμο και το Δασαρχείο, όπου έχουν σταλθεί οι απαραίτητες αιτήσεις για την παροχή δέντρων και ξύλινων κατασκευών.
Είμαστε πάντα στη διάθεση των συγχωριανών μας προς ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι η φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος αποσκοπεί στην ποιοτική αναβάθμισή του χωριού μας..
Ελπίζουμε και ευελπιστούμε στην περαιτέρω συνεργασία με όλους, που έχουν κοινές ιδέες και οράματα για την αναβάθμισή του χωριού μας και στο μέλλον.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.