Κωνσταντίνος Ράντος – Προτάσεις, θέσεις και δεσμεύσεις του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη

Αποφασίζοντας να κατέλθω για πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης,

0 37

Αποφασίζοντας να κατέλθω για πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης,

rantos konΑποφασίζοντας να κατέλθω για πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεώρησα υποχρέωση αλλά και καθήκον μου να καταθέσω δέκα προτάσεις- δεσμεύσεις για την υλοποίηση των οποίων θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις , αν βέβαια με τιμήσετε με την ψήφο σας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΘΕΣΕΙΣ-ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

1. Ανάπτυξη σύγχρονων μορφών τουρισμού.
2. Δημιουργία ιστοσελίδας του Δήμου σχεδιασμένης από ειδικούς τόσο ώστε να «ταξιδεύει» και να γίνεται γνωστή η πόλη μας ανά την υφήλιο όσο και για την άμεση, έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός του δήμου.
3. Αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς.
4. Αναβάθμιση των ΚΑΠΗ ώστε να εκπληρώνουν τους στόχους ίδρυσής τους.
5. Κατάρτιση και κατάθεση μελέτης δημιουργίας νέων παιδικών σταθμών με αντίστοιχο προσωπικό στον ευρύτερο Δήμο , αλλά και μελέτες για ένταξή τους σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις φοίτησης , χωρίς διάκριση ασφαλισμένων ή ανασφάλιστων.
6. Αναδιοργάνωση του συστήματος καθαριότητας.
7. Ίσες ευκαιρίες και απόλυτα διαφανείς διαδικασίες σε όλους τους επαγγελματίες- προμηθευτές- εργολάβους, σε εργασίες- προμήθειες και εκτέλεση έργων του Δήμου.
8. Οργάνωση υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών . Και κυρίως με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε πολίτη.
9. Δημόσια διαβούλευση για ιδιαίτερα δαπανηρά έργα.
10. Όλες οι διαρκείς συμβάσεις με τον Δήμο θα γίνονται με ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό με όλα τα εχέγγυα διαφάνειας και εξασφάλισης των συμφερόντων του Δήμου.

Κωνσταντίνος Β. Ράντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό του κ. Χρήστου Σινάνη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.