Γιάννης Μπουφίδης Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Καλαμπάκας – Συγχαίρουμε θερμά τους Γιώργο Κουρέλη και Ηλία Μαυραγάνη

Συγχαίρουμε θερμά τον κο Γιώργο Κουρέλη, συνιδρυτή του visitmeteora.travel και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμπάκας

0 60

Συγχαίρουμε θερμά τον κο Γιώργο Κουρέλη, συνιδρυτή του visitmeteora.travel και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμπάκας

Συγχαίρουμε θερμά τον κο Γιώργο Κουρέλη, συνιδρυτή του visitmeteora.travel και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμπάκας με το συνδυασμό μας ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’, για τη συμμετοχή του, ως εκπροσώπου του Σ.Τ.Ε.Μ., μαζί με τον κο Ηλία Μαυραγάνη, στη συνάντηση Travel Trade Athens 2014, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 14.4.2014, στην Αθήνα.

Η συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων, τουριστικών δημοσιογράφων και εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων στην εν λόγω συνάντηση ήταν μεγάλη και, από περιφερειακούς προορισμούς της Χώρας μας, η Καλαμπάκα κατείχε περίοπτη θέση.

Τέτοιες προσπάθειες από τον Σ.Τ.Ε.Μ. και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους, αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων και αναγνώρισης από όλους τους ντόπιους φορείς και κατοίκους που απασχολούνται στον τουρισμό, ζούν από αυτόν, αλλά και από όλους εμάς που με υπερηφάνεια αναγνωρίζουμε την τεράστια σημασία τους και συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Διότι όλοι μας επιθυμούμε τα Μετέωρα, η Καλαμπάκα και οι ντόπιοι προορισμοί (ορεινός όγκος, παραδοσιακοί οικισμοί, χωριά, σπήλαια κλπ.) να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην Ελλάδα και στον κόσμο και όλοι μας οφείλουμε να βοηθήσουμε, από όποιο μετερίζι και με όποιον τρόπο μπορούμε, για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, με πολύ Όραμα και ακόμη περισσότερη Δράση!

Γιάννης Δ. Μπουφίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας
Επικεφαλής Συνδυασμού ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.