Κώστας Σκρέκας: «Η Κυβέρνηση τορπιλίζει το μέλλον της ΔΕΗ»

Στο 37ο Ετήσιο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό

0 301

Στο 37ο Ετήσιο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό

Στο 37ο Ετήσιο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό  ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Βουλευτής Τρικάλων και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας την Τρίτη, ως εκπρόσωπος του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ομιλία του ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ για το 2015, με την επικίνδυνη διόγκωση των επισφαλειών και ανοιχτών οφειλών, που πλέον ανέρχονται στα 2,3 δις ευρώ και την Κυβέρνηση να δίνει κατευθύνσεις που θα οξύνουν περισσότερο το πρόβλημα.

Επίσης υπογράμμισε πως οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού μπορεί να τροφοδοτήσει ανεξέλεγκτα δυσμενείς συνέπειες για την οικονομία και την παραγωγή.

Ο κ. Σκρέκας αναφερόμενος στο μέλλον της επιχείρησης τόνισε πως η χώρα έχει ανάγκη μια υγιή επιχείρηση, μια ΔΕΗ με μακροχρόνια βιωσιμότητα. Κάλεσε το σύνολο των εμπλεκομένων αλλά και τους εργαζόμενους σε διάλογο και συνεργασία για τη χάραξη μιας ενιαίας εθνικής ενεργειακής στρατηγικής, που θα διασφαλίζει την ενεργειακή επάρκεια της χώρας σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και το μέλλον της επιχείρησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.