Κλοπή σε super market της Κοζάνης από Σύριο πρόσφυγα

Περιστατικό κλοπής σε γνωστό super market λίγο έξω από την Κοζάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου, γύρω στις 19:00

0 385

Περιστατικό κλοπής σε γνωστό super market λίγο έξω από την Κοζάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου, γύρω στις 19:00

Περιστατικό κλοπής σε γνωστό super market λίγο έξω από την Κοζάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου, γύρω στις 19:00 , σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR.

Την κλοπή έκανε Σύριος πρόσφυγας, ο οποίος φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, ο οποίος και έγινε αμέσως αντιληπτός. Στο σημείο ειδοποιήθηκε η Αστυνομία της Κοζάνης, όπου συνέλαβε τον δράστη έχοντας τα κλοπιμαία πάνω του και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγες ώρες αργότερα από τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από το κατάστημα που έγινε η κλοπή είχε προηγηθεί μήνυση κατά του δράστη.

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρο 377 Ποινικού Κώδικα), αν η πράξη τελέστηκε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση του αντικειμένου της κλοπής, τότε μπορεί η πράξη να κριθεί ατιμώρητη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.