Κώστας Πρεβέντης: « Η Συναίνεση ως Αντίδοτο στο Πνεύμα του Ρεβανσισμού »

0 721

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είναι καιρός να σταθούμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και να αποδεχτούμε ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι ένα παιχνίδι επικρίσεων και αντιπαραθέσεων ,αλλά ένα μέσο για την εξυπηρέτηση και την προαγωγή του κοινού  καλού.

Οι αφηνιασμένες κατηγορίες και ο ασύστολος ρεβανσισμός απέναντι στη νέα δημοτική αρχή, αποτελούν μια ανησυχητική απόκλιση από την ουσία της δημόσιας συζήτησης. 

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ορισμένοι επιλέγουν τον δρόμο της διαστρέβλωσης και του αντιπαραγωγικού ρεβανσισμού ,αντί να συνεισφέρουν στον διάλογο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η διαχείριση του δήμου μας απαιτεί συνειδητές και σοβαρές προσπάθειες ,ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή προσωπικά συμφέροντα.

Ας δείξουμε στον κόσμο ότι ο δήμος Μετεώρων είναι ένας τόπος όπου η συνεργασία ,η αλληλοβοήθεια και η ενότητα κυριαρχούν και αποτελούν θεμελιώδεις αξίες μας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέλλον που θα εξυπηρετεί τους πάντες ,ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων ή προηγούμενων διαφορών.

Ας σταθούμε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr