Δήλωση Ηλία Βλαχογιάννη για τον Ε-65

0 1.427

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και δικαιωμένος για  τη μικρή μου συμβολή στη συνολική μας προσπάθεια για τη  δρομολόγηση κατασκευής και υλοποίησης του  αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε-65. 

 Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Νομάρχης,το  Φθινόπωρο του 2004,σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο  Μιχάλη Ταμήλο, συγκάλεσα σύσκεψη Νομαρχών,  Βουλευτών, Δημάρχων και φορέων από τη Θεσσαλία, Δυτική  Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Ήπειρο στα Τρίκαλα,για τη  δρομολόγηση κατασκευής του Ε- 65. 

 Με εντολή του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,  ύστερα από θετική εισήγηση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ  Θεσσαλού Γιώργου Σουφλιά, εστάλη σε μένα η περιβόητη  τετρασέλιδη επιστολή,με την οποία δεσμεύτηκε η  Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο  Υπουργός,για την άμεση δρομολόγηση κατασκευής του  Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος. 

 Και μπορεί η οικονομική κρίση να πήγε πίσω το έργο, αλλά  ποτέ δεν εγκαταλείφθηκε και η πίεση όλων μας προς τις  εκάστοτε Κυβερνήσεις ήταν έντονη και συνεχής. 

 Θέλω να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση της Νέας  Δημοκρατίας και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο  Μητσοτάκη,που με προσωπικές ενέργειες εξασφάλισε  κοινοτική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του  σπουδαίου αυτού έργου,που θα αλλάξει τα οικονομικά  δεδομένα για την περιοχή μας.

 Τρίκαλα,23 Απριλίου 2024 

Ηλίας Γ.Βλαχογιάννης,πρ.Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr